Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Pirított burgonya recept

Pirított burgonya recept

A Pirított burgonya hozzávalói:
50dkg burgonya
1 ek só
liszt a panírhoz
zsír a sütéshez


A Pirított burgonya elkészítési módja:
A burgonyát sós vízben hajában puhára főzzük. Ha meg bírjuk fogni, lehúzzuk a héját és kettévágjuk, megsózzuk, majd lisztben megforgatjuk. Egy serpenyőben zsírt forrósítunk, a burgonyákat forgatás mellett minden oldalon aranysárgára sütjük.


Kategória: Köretek receptjei


A pirított burgonya elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook