Pikáns halászlé zöldségekkel dúsítva recept
A Pikáns halászlé zöldségekkel dúsítva hozzávalói:50 dkg pontyszelet
2 szál sárgarépa
10 dkg csiperkegomba
1 db zeller
1 dl tejszín
8 dl tej
1 db citrom
2 db babérlevél
1 halászlékocka
A Pikáns halászlé zöldségekkel dúsítva elkészítési módja:
A sárgarépát és a gombát alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk. A halszeleteket jól megmossuk, halászlékockával ízesített vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a zöldségeket, felöntjük a tejjel és a tejszínnel. Lassú tűzön főzzük, nem nem szabad keverni, hogy a halszeletek ne törjenek. Ízesítjük még szűrt citromlével, babérlevéllel, és készre főzzük. Azonnal tálaljuk. Kínáljunk mellé friss pékárut.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2012. nov. 28. 23:53
A pikáns halászlé zöldségekkel dúsítva elkészítési módja és hozzávalói.