Kunfehértó. Naponta meg lehet tenni az utat.Klassz bulis hely, jó vizzel kellemes stranddal..Bár a virus nem tudom, mit tett ezzel is,lesz-e még élet Fehértón.
Mi Tiszakécskén voltunk két évvel ezelőtt három napot. Két termálfürdő is van Tiszakécskén, mi a Barack Termálnak a prémium apartmanjaiban szálltunk meg, ami a strandtól egy utcányira volt, saját fűtött medencével rendelkezik, az apartmanok ilyen konténerházak igazából, de nagyon modernek, hatalmas fákkel körbevéve, valamint a strandra ingyenes a bejárás az apartmanok lakóinak. Emellett még ott a másik termálfürdő is, azt mi ki sem próbáltuk így, valamint a Tisza szabadstrandja.
Csak három napot voltunk, de biztos vissza fogunk még menni, ha nem is idén, de jövőre.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy termálban én vagy soha nem voltam, vagy elfelejtettem, hogy voltam, de a szabad víz és a horgászás lehetőségei Orfűn, Poroszlón és Tokajban nagyon klasszak, azt biztosan tudom, a termálok meg nagy valószínűséggel mindenhol nagyon klasszak annak, aki szereti.
Köszönöm kedvességed,szeretem a valós véleményeket olvasni az adott helyről, nem szipi szupi ember bevonzós direkt fotókat nézegetni amiről érkezés után kiderül, hogy köszönő viszonyban sincs a googlen látottakhoz.
Eddig minden évben külföldön nyaraltunk, viszont most úgy döntöttünk, hogy idén belföldön szeretnénk.
Szeretnék tájékozódni, hogy esetleg tudtok e olyan helyet, faházat ahol van horgászási lehetőség, viszont az adott településen termálfürdő is legyen a kislányunk végett. Ha tudtok ajánlani ilyen helyet, kérlek írjátok meg. Köszönöm