Pici a magzat (beszélgetés)
Ilyen korai terhességnél milliméterekről beszélünk (ha már eltérés). Ha kicsit is öregebb az orvos gépe, akkor már lehetséges, hogy félre van mérve.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Én azt tudom, hogy dec 4.-re voltam kiírva a mensim alapján az első gyerekemmel, és dec 27.-én szültem...
Mindig is rendszertelen volt a mensim, sok köztes vérzésem is volt, és azt se tudtam melyik melyik, és még a ciklusom is - mint később kiderült - 35-36 napos...
Az orvosom azért volt ideges, merthogy nem volt mihez viszonyítani igazán..
De a Te esetedben más lehet, nem tudom, csak drukkolok..
Drukkolok neked!
Sem jót sem rosszat nem tudok mondani. Bízz...
Először is gratulálok :)
Kiegészíteném azzal, h ki tudja milyen a doki műszere, abból is adódhat "téves adat".
A jóra gondolj!
Én is csatlakozom Ikebana2 hozzászólásához. Ne idegeskedj feleslegesen, a rossz gondolatok is árthatnak.
Annyiszor rosszul nézik meg a magzatokat, hogy túl kicsi, túl nagy és amikor a világra jön teljesen normális súllyal születik.
Van egy sablon, ami alapján mérnek, ami meg ettől eltér, nem akarják elfogadni.
Ismerősöm napra pontosan tudta, hogy mikor lett teres (más alkalma a szűzfogantatáson kívül nem lehetett volna) mégis az orvos kötötte az ebet a karóhoz, hogy 3 héttel fiatalabb a magzat.
Boldog babavárást, ne stresszelj! Nem változik semmi, állj pozitívan a dologhoz.
Olvastam a régi bejegyzéseid, nagyon ritka, ami Veled történt. Sajnos, ebben a pici korban egy orvos sem tud Neked biztosat mondani, itt pedig legfeljebb lesz néhány anyuka, aki megnyugtat, hogy neki is "alulmérték" a babáját és mégis egészséges lett, és lesz néhány, aki azt mondja, hogy sajnos elvetélt.
Nem tudsz mit tenni, várni kell és bízni, hogy ez a baba erős és egészséges lesz, ahogyan a ksifiad is.
És szedd a Folsavat, Femibiont dupla aadagban!!!! Nálad ez segíthet! És gondolom, a teherbe esés előtt elkezdted szedni, mert a velőcsőzáródás nagyon hamar lezajlik, amikor a nő még nem is tudja, hogy várandós!!! A nyitott gerinc, ami Nálad többszörelőfordult, pedig éppen a velőcsőzáródás elégtelensége miatt alakul ki.
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Te megtartanád a magzatot?
- Milyen mikor elfolyik a magzatvíz? SOS nekem asszem...
- 35.héten megszületett magzatnak milyenek az életesélyei?
- Ha meghal a magzat az anya meheben, miert kell az anyanak megszulnie? Nem lehet kimeletesebben kezelni a tragediat?
- Császármetszés után késöbb érezni a következő pici magzatmozgását?