Ph ütközés (sexuális élet) (beszélgetés)
Sziasztok!
Képzeljétek tényleg van hp ütközés!!!!!
Volt egy pasim akivel 3 honapot voltam hajlandó lenni mikor kiderült hogy Hp utközésünk van.
Ez abban nyilvánult meg hogy amikor megfogta a kezem teljesen bepirosodott a tenyerem és a kezem feje.Amikor meg csokot kaptam a szám dagatt be akkorára mint egy kacsacsőr! és nem értettem mi is van?
Minig csak hétvégén találkoztunk és akkor is mulatni mentünk és az éjszakát nála töltöttem.
De ugy a 3 ottalvos buli után keztem sejteni hogy itt valami nem stimmel,tisztának tiszta a pasi sőt! de egyszerüen vakaroztam az ágyban töle!
Nem volt sex köztünk mert nem mertem megkockáztatni hogy valamit elkapok töle.
Nem mertem szolni neki hogy milyen furcsaságok történnek velem miota ismerjük egymást.
Anyukám elvitt bőrgyogyászhoz és az is tanácstalanul állt a témához.
Elkültek nemibeteggondozoba és ott volt egy nagyon öreg professzor aki a beszélgetésünk végén megkérdezte hogy van-e barátom én válaszoltam hogy van egy akivel ritkán de találkozunk csak hogy nem is tudom ciki de ugy gondolom hogy nem illik hozzám...
És kitalálta hogy ez a bajom ph összeférhetetlenség 1 millio az 1 hez hogy összefut egy ilyen pár...
És elvittem a párom a dokihoz és megbeszéltük ott hogy barátok maradunk azota is barátok vagyunk és ennek 10 éve lassan.
Aha,értem,köszi az infókat.
Azért én keresek és veszek,mert a hüvelyváladékom ph-ja is érdekel,többek között:)
azt mondja abnőm, hogy náluk nincs de amúgy lehet kapni a patikákban, és nem olyan drágák
árat sajnos nem tudott mondani
de azt mondta, hogy ez a lugosításnem árthat senkinek, mert az embereknek a szervezete el van savasodva
én is azért nem vettem papírt, mert biztos, hogy savas a test
így rám fér
Akkor nem drága:)
És a lakmuszpapír?
nátrium a f. d6 az 1435 ft ez szopogatós
a 4 komponensű sókeverék 300 ft, ezt meg vízben kell feloldani
hát még én milyen kíváncsi vagyok
amúgy szia
vettem egy Natrium Phoszkorikum d6-ot
és még 4 komponensű sókeveréket
ezeket együtt kell szedni
Szia!
Kíváncsian várom a lúgosítással kapcsolatos tapasztalataidat! Lehet hogy nekem is ki kellene próbálnom :)
hahó csajok
megvettem a savtalanítót
érdekel valakit?
Ja! És nálam sem láttak semmit sem az orvosok,mindig csak kencéket írtak fel.De nem kezelték komolyan,egyszer a bőrgyógyász akihez teljesen más okból mentem,de ezt a témát is megemlítettem,ő világosított fel,hogy a férfiaknál csak nagyon extrém esetben okozz problémát a candida,és bizony azért szenvedek ,mert a párom cukros.És levett még egy kenetet amit kitenyésztettek és ott volt a dög és páromból is vettek mintát,és nála is ott volt.De Neki nem csinált semmit.még csak pöttyös sem vot,zéó viszketés.
Akkor kikezeltek és azóta Én lugosítok,Én így védekezek ellene.A férjem meg az inzulinnal.
Ha nem megyek ekcémával egy bőrgyógyász főorvoshoz magánon akkor ez soha nem derült volna ki.Ennyit a nőgyógyászokról.
Szia!
Az Én párom is cukorbeteg.1 tipusú cukorbeteg,napi 6-7x inzulin.Nálam ezért van a viszketés,ugyanis ha magas a cukra elszaporodik a nemi szervén a gomba mivel ez a dög cukrot zabál,viszont ez nála semmilyen elváltozást nem okozz.Nem csíp,nem viszket nincs semmilyen külső nyoma.Nálam viszont Igen!!:SSS
jaj istenem a próféta szóljon belőled:-)
én már mindent kipróbálok
fogyózok mint a állat
ma már elszédültem, szerencse nem ütöttem meg magam
Komolyban,1,5 éve élünk együtt.
Akkor neked lehet,hogy a pcosben is segíthet a lugosítás:)
nincs kizárva
mert pcos-ásoknak, a cukrot kell kerülni és savasodást okoz a cukor
biztos vagyok benne, hogy csak jó hatással lehet a pcos-ra, ha helyre áll a sav-bázis egyensúly
Oké,köszönöm.Aztán veszek is lakmuszpapírt,kíváncsi vagyok nagyon!
Vagy savas vagyok vagy rosszabb esetben Candidás...
A lugosítás lehet pozitív hatással a pcos-re?
nem akarok offolni
de nekem pcos-ám van, de nekem sem segítenek
ez van sajnos
nem tom de holnap felhívom a gyógyszerész bnőmet és megkérdem tőle
mert nekem is el van savasodva most a szervezetem
érzrm a gyomromban
és akkor majd megírom nektek
szeretnék csinálni egy lugosító kúrát, most
hátha segít rajtam
Hasznos a link,köszi:)
Lakmuszpapírt lehet gyógyszertárban kapni,ugye?Vettetek már?
Mennyibe kerül ez a só?
És a savas hüvelyváladék ellen mit tehetek?
De azt nem értem,hogy nekem miért csak akkor csíp/ég,ha a "váladékaink" keverednek?:)
ez nálam is így ment
és a hüvely váladékomat is nézta és minden rendben volt
sajnos én csináltam vizsgálat előtt egy hüvelyöblítést és azért nem látszódott
és amikor több cukrot ettem akkor több volt a túrós váladék is
értem
akkor viszon azzal lehet a gond, hogy túl savas a hüvelyváladék esetleg
sajnos ez táptalaja a gombáknak
a sárgás váladék gombára utal
Először allergiára gondolt a dokim, de átnéztem mindent és ebben a pár hétben semmilyen új terméket nem kezdtem el használni...se öblítőt, se tusfürdőt, se új fehérneműt..semmit...
Szóval passz..
Ha tőlem kérdezed,sárgás,talán sűrű?,néha érzem is,hogy "folyok", de amúgy meg nem zavaró.
Alapban meg semmi gondom,csak akkor,ha páromnak is "jó volt" - bocsika.