Pezsgő karamellhabbal recept
A Pezsgő karamellhabbal hozzávalói:- Karamell kapszula
- 3 db zselatin lap
- 80 ml cukorszirup
- 10 gr cukor
- 1 üveg pezsgő
A Pezsgő karamellhabbal elkészítési módja:
Elkészítjük a karamell kávét---> beleöntjük egy tálba, majd hozzáadjuk a zselatinlapokat. Addig kevergetjük, amíg a zselatinlapok teljesen fel nem olvadnak, majd hozzákeverjük a cukorszirupot és a cukrot. Az egészet beleöntjük egy habszifonba és betesszük a hűtőbe kb. 4 órára.--->Pezsgőt töltünk a poharakba, majd rátesszük a kávéhabot:)
A naplómban van róla kép (4938.bejegyzés).
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: 4c35511f0b, 2010. nov. 25. 22:13
A pezsgő karamellhabbal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.