Peugeot 307. Vélemények, tapasztalatok? Olyanoktól, akiknek ilyen autójuk van/volt! (tudásbázis kérdés)
3. 3778e01b75 (válaszként erre: 1. - A4e4d80880)
2010. máj. 26. 15:36
Apámnak van SW változat, 1,9D motorral. Óriási, kényelmes, viszont nem túl fürge, mert ez inkább hosszú utakra való családi autó. De természetesen létezik ebből a rövid változat is, akár sportosabb motorral, tehát jó lenne tudni, melyikre gondolsz. Mert ha a kombira, akkor nem rossz választás. Még a kutyaól is belefér a mosógép és a kanapé mellé.
2. sorceress87
2009. dec. 30. 20:46
Szia!Én 4 éve ilyen kocsival tanultam vezetni, nekem nagyon tetszett, pedig én a nagy kocsikat szeretem:) Elég jó vezetni, könnyű vele parkolni is, kényelmes. Műszakilag nem ismerem, de az oktatóm azt mondta, h megbízható és nem fogyaszt sokat. Gondolom, h jó lehet, ha kibírta azt h sok tanuló nyüstölte:)
1. a4e4d80880
2009. dec. 30. 20:27
Peugeot 307. Véleményekek, tapszatalatok? Olyanoktól, akiknek ilyen autójuk van/volt!
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatokat várok olyanoktól akik elköttették magukat
- Tapasztalatokat, tippeket szeretnék olyanoktól, akik már voltak MRI vizsgálaton
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?
- Enyhe oxigénhiány, beszédkésés tapasztalatok érdekelnének olyanoktól, akik hasonló cipőben járnak
- Ápoló, és dietetikus szakma előnyei-hátrányai érdekelnének őszintén, olyanoktól akiknek ez a hivatása!
- Az esküvői meghívót saját magunk akarjuk elkészíteni. Ötleteket szeretnék, főleg olyanoktól, akik szintén maguk csinálták.