Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Petrezselymes tonhal (lazac) recept

Petrezselymes tonhal (lazac) recept

Elkészítési idő 35 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Petrezselymes tonhal (lazac) hozzávalói:
Tonhal vagy lazac,
(olíva)olaj,
vaj,
tengeri só,
fokhagyma,
petrezselyem,
citromlé,
pirosarany


A Petrezselymes tonhal (lazac) elkészítési módja:
A halat felszeleteljük, meglocsoljuk citromlével, besózzuk. Minden halszelethez megolajozunk egy alufóliát, rátesszük a halat, megszórjuk törtfokhagymával,apróra vágott petrezselyemmel, vajdarabkákkal, piros arannyal díszítjük. A fóliák végeit összenyomjuk. Forró sütőben kb. 30 percig sütjük.

Vajon párolt vegyeszöldséggel kínáljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A petrezselymes tonhal (lazac) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook