Petrezselymes tonhal (lazac) recept




Tonhal vagy lazac,
(olíva)olaj,
vaj,
tengeri só,
fokhagyma,
petrezselyem,
citromlé,
pirosarany
A Petrezselymes tonhal (lazac) elkészítési módja:
A halat felszeleteljük, meglocsoljuk citromlével, besózzuk. Minden halszelethez megolajozunk egy alufóliát, rátesszük a halat, megszórjuk törtfokhagymával,apróra vágott petrezselyemmel, vajdarabkákkal, piros arannyal díszítjük. A fóliák végeit összenyomjuk. Forró sütőben kb. 30 percig sütjük.
Vajon párolt vegyeszöldséggel kínáljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: kiss67, 2007. okt. 17. 21:57
A petrezselymes tonhal (lazac) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.