Pesterzsébeti kutyások (beszélgetés)
Szia Katalya!
Van a közeletekbe olyan hely,ahova ki lehet vinni a kutysokat? Milyen kutyusod van?
Sziasztok
Mi is séta társakat keresünk mi a Nagysándor J és Nagykőrösi felüljárónál lakunk. Még csak 3 hónaposak vagyunk!!! Sziasztok
Nem tudom merre fele laksz, de egy kicsit kijjebb a városközpontól is van egy kutyafuttató. Ez a Torontál utcától nem messze van a Hév vonalán.
Nekem egy dobermann-vizsla keverékem lányom van, én oda szoktam vele kijárni. :) Nem tudom,hogy az mennyire van messze tőletek.
Szia Noccika!
Én három futtatót ismerek Erzsébeten, nagyjából "egymás hegyén-hátán", de nem tudom, van-e több is ezeken kívül.
Az egyik a már korábban említett iskola mögötti, a másik a Török Flórison a János utcai villamosmegálló után - lehet, hogy ez az, amit spar mellettinek emlegettek? - és van egy a Török Flóris - Határ út kereszteződésében.
Nem tudom, ezzel segítettem-e.
De ha már itt járok: nincs véletlenül valakinek tapasztalata GalaktivBio parazitastop oldatot illetve Exspot-ot illetően?
Köszi!
nekem is fiú....
hát akkor fel kell, hogy készüljek erre :D:D ő is nagyon tud húzni ...... majd októbertől viszem kutya iskolába, hátha tanulunk valamit
szijja!
merre voltál?itt van a spar-nal egy kuytafuttató és van az iskola mellett pesterzsébet központba is
Sziasztok!
Olyan helyet keresek Pesterzsébeten ahova több kutyás is jár sétáltatni a kutyusát, és ahol el lehet engedni őket, hogy játszhassanak. Tud valaki ilyent? Erre fele tudok 2 kutyafuttatót is, voltam már ott, de oda nem nagyon jár senki.
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki jó és olcsó CSEPELI vagy pesterzsébeti (vagy bármilyen pesti:)) menyasszonyi ruhakölcsönzőt?
- Meg tudná mondani valaki a Pesterzsébet városközpontban található Interspar számát?
- Mi a véleményetek a pesterzsébeti óvodákról?
- Tud valaki családi fotóst pesterzsébet környékén?
- Június 2-tól futótársakat keresek Pesterzsébet központjában !! :)
- XX. kerületi, pesterzsébeti bölcsödékről tapasztalatok