Pesterzsébeten keresek anyatejet (beszélgetés)
Érdekes védőnő lehet....
Még a tápszeres dobozra is rá van írva, hogy minden babának a legjobb táplálék az anyatej. É n tuti beszélnék egy gyerekorvossal, vagy akár többel is, ők is tudnak segíteni.
Kérdéseket itt is fel lehet tenni, gyorsan válaszolnak is, vagy akár házhoz is mennek:
www.lll.hu
Itt főleg szoptatással kapcsolatban tudnak segíteni, de biztosan tudnak nektek is sok-sok okosságot mondani!
Mi korababák voltunk és a védőnőm még se javasolta. Pedig szeretnék anyatejet adni a kisfiamnak.
Ötlet? Bp mellett lakunk.
Ezt azért nem kéne az anyatejességre fogni, szerintem!! Az anyatejnél jobb tápláléka nincs a babáknak! Én Manóm 8 hónapos lesz 6 nap múlva, és még nem volt beteg!!!!! 5,5 hónapos koráig kizárólag szopizott!
Az viszont biztos, hogy nagyon meg kell nézni, honnan származik a tej. A hivatalos helyeken nagyon is ellenőrzik, és helyesen kezelik!!!
Ha pedig végül mégis tápszeres lesz a gyermek, az sem baj, nagyon sok baba felnő így is egészségesen. Ez miatt kár emészteni magát az anyának!
Hát, nekem a védőnőm kategorikusan elutasította az anyatej ily módon történő beszerzését:(
Azt mondta, hogy jobb a tápszer, mint a bizonytalan anyatej (nem lehet tudni, hogy mit evett az anyuka előtte, nem-e volt beteg, stb). Még az anyatejellátókban sem szűrnek mindenféle betegségre.
Bocsánat! Most olvastam a másik fórumodon, hogy már próbáltad a védőnőt. Neki pedig mindenképpen utána kellene néznie, hiszen az a dolga, hogy neked segítsen mindenben!!! Legyél nyugodtan erőszakos!!!
Addig is itt egy link, remélem, itt tudnak segíteni nektek!!!! (anyatejmisszió)
Akinek felesleg is van,kérem írjon.
1 hónapos babának kellene. Sajnos nincs tejem,tápszerezünk,de szeretnék a kislányomnak anyatejet is adni. Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Anyatejet keresek 2 hónapos babámnak
- Minden szoptatás után muszáj lefejni az anyatejet? Ha lefejem, a következő etetésre nincs annyi hogy jóllakjon a baba ha nem fejem akkor van
- Hogyan lehet az anyatejet még táplálóbbá, még zsírosabbá tenni?
- 7 hónapos babámnak anyatejet keresek Miskolcon.Tud valaki segíteni?
- Anyatejet keresek Debrecenben. Tudna valaki segíteni?
- Június 2-tól futótársakat keresek Pesterzsébet központjában !! :)