7 hónapos babámnak anyatejet keresek Miskolcon.Tud valaki segíteni? (tudásbázis kérdés)
jaj szia,
régen jártam a hoxán.
Védőnőm NEM segít, amikor rákérdeztem erre a dologra, nagyon agresszív lett.. és lekezelő, hogy nekem nem jár.. és kb. az orvos is így reagált a kérésemre, kérdésemre. Mi tápszer párti körzetbe tartozunk. Itt az anyják azért vannak lecseszve, mert szoptatnak és anyatejet akarnak adni a babájuknak!
-
Közben megoldódott, barátnőm régi védőnője segített. Már május óta hordok tőle tejet és én is tudok még azért fejni, és néha cicizik is, de azért köszönöm! :)
üdv,
Védőnőd nem tudott senkit ajánlani?
Rákérdezek az enyémnél.
Sajnos nem tudok, de egy 7 hónapos babának már nem kell annyira az anyatej, hogy idegentől kapja. Nem tudhatod hogy a másik anyuka mit eszik, mit iszik, mikor vesz be egy fájdalomcsillapítót, esetleg nem-e bújkál benne valami flancos vírus.......
Ha egy hónapos lenne a babád még megérteném hogy kétségbeesetten anyatejet keresel, de egy 7 hónaposnak???
További ajánlott fórumok:
- 4 hós szoptatott babámnak 2 napja nincs széklete, nagyon sír mit lehetne segíteni?
- Anyatejet keresek 2 hónapos babámnak
- Milyen praktikával, gyakorlattal tudok segíteni a babámnak, hogy kiemelje hason a fejét?
- Tudna nekem valaki ajánlani Miskolcon gyógypedagógust, aki a motorikus mozgás fejlődésben tudna segíteni?
- Tudnátok nekem segíteni, hol van Miskolcon használt bútorbolt vagy használtcikk kereskedés (német)?
- Anyatejet keresek Debrecenben. Tudna valaki segíteni?