Pedagógiai asszisztens tételek (beszélgetés)
Sziasztok,
segítsetek kérlek.
Nincs meg valakinek a kidolgozott tételsor?
Ha igen, átküldené az
adriennvenczel1980@gmail.com
email címre?
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Valakinek megvannak a kidolgozott tételek?
Ha igen akkor elküldenétek nekem?atteka@gmail.com
Köszönöm
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy elküldi nekem valaki a kidolgozott tételeket? Nagyon megköszönöm! Egyébként nehéz a vizsga? Aki már túl van rajta?
auer.krisztina@gmail.com
Köszönöm
Szia!
Tudnal nekem is kuldeni,ha szepen kerlek?
Udv,
Mazsi
Sziasztok! Esetleg valaki tudna nekem küldeni kidolgozott pedagógiai asszisztens tételeket? Előre is nagyon köszönöm!
Email: alexandrabencsik2@gmail.com
Sziasztok! Esetleg tudna nekem valaki küldeni kidolgozott pedagógiai és családsegítő munkatárs OKJ-s gyakorlati tételsort? Előre is köszönöm, ha valaki segít!
E-mail:nikole.2585@gmail.com
Sziasztok. Valaki tudna segíteni a tételekkel kapcsolatban? előre is köszönöm, Emi
bakoemilia.88@gmail.com
Segítségeteket szeretném kérni kidolgozott szóbeli és írásbeli pedagógiai asszisztens képzéshez.
Előre is hálásan köszönöm a segítségeteket.
buzas.sandor1975@gmail.com
Sziasztok!
Kidolgozott szóbeli és írásbeli pedagógiai asszisztens képzéshez keresek tételeket .
erdelyikitti1986@gmail.com
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni kidolgozott szóbeli és írásbeli pedagógiai asszisztens képzéshez.
mneandrea@gmail.com
Sziasztok!
Akinek esetleg már megvannak a kidolgozott gyakorlati tételek, átküldené nekem is? Nagy szükségem lenne rá!
netta.serestyen@gmail.com
Sziasztok!
Engem is érdekelnének a Ped. asszisztenses kidolgozott gyakorlati tételek! Akinek meg van lécci küldje.
dalma.pocza.17@gmail.com
Előre is köszi
Sziasztok!
Szeretnék kérni Pedagógiai asszisztens kidolgozott szóbeli, gyakorlati tételeket!
beus0122@freemail.hu
Köszönöm előre is
Sziasztok! Esetleg tudna nekem valaki küldeni kidolgozott pedagógiai és családsegítő munkatárs OKJ-s gyakorlati tételsort? Előre is köszönöm, ha valaki segít!
E-mail: vassemese81@gmail.com
Üdvözletem, esetleg meg tudta szerezni a pedagógiai ès családsegítő munkatárs szóbeli tételeket? Vagy az írásbelire a tèteleket?
Ha igen, akkor esetleg elküldenè nekem? Nagyon megköszönném 😄
Sziasztok nekem is szükségem lenne a pedagógiai ès családsegítő kidolgozott írásbeli ès szóbeli tételekre, van valakinek?
Cserèbe tudok adni kidolgozott gyakorlati tèteleket. Esetleg ha van valakinek gyakorló feladatlapjai az írásbelire, az is jól jönne,😍😍
Sziasztok!
Nekem is el tudná küldeni valaki?gabeszka85g@gmail.com
Köszönöm :)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni kidolgozott gyakszis tételekből. Ha esetleg vkinek meg van.
Kérem küldje el a debreczeni.adrienn@gmail.com email cimre.
Köszönöm
Sziasztok! Lett végülis valakinek tételei?
Ha esetleg igen s átküldené nekem , nagyon nagyon hálás lennék. a cimem: reniceee@gmail.com
Köszi
Sziasztok!
Gyakorlati tételsora van valakinek? Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mekkora az igény a pedagógiai, ill. gyógypedagógiai asszisztens iránt a munkaerőpiacon?
- Mennyit keres most egy pedagógiai asszisztens?
- Fognak alkalmazni ősztől pedagógiai asszisztenseket?
- Pedagógia asszisztensként mennyit lehet keresni?
- Mennyi a fizetése egy pedagógiai asszisztensnek??
- Hol találhatnék kidolgozott pedagógiai és családsegítő asszisztens tételeket?