Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Sziasztok! Látom régóta nem aktív a fórum, de azért próbálkozom, hátha...
Kissé túlkoros vagyok, túl vagyok az 5. (sikertelen) beültetésen. A stimulacioim a koromhoz (45) képest jól sikerültek,legkevesebb 5,legjobb esetben 11 érett petesejtem lett, amiből 2-4 megtermékenyült,de sajnos nem sikerült teherbe esni. A fenti eredmények alapján még reménykedek, de kissé azért elkenődtem a kudarcok miatt. Dr Péntek Sándor a dokim, aki nagyon rendes, csak néha azt érzem, hogy kicsit tapintatos. Megfordult a fejemben, hogy elmegyek Dr Várnagy Ákosjoz, esetleg van valakinek tapasztalata, mennyire... hogy is mondjam? Szóval Várnagy mennyire ellenséges az idősebb páciensekkel? Tudom, hogy van olyan orvos, aki nem szívesen működik együtt túlkoros nőkkel.
Szia!
Tök rendes vagy, hogy visszanézel ide időnként és, hogy mindig válaszolsz! :)
Hasznos dolgokat írtál, köszönöm, segített!
Legjobbakat!
Szia! Én szedtem Aspirin protectet, nem tudom, hogy segített-e, de az MTHFR mutációm miatt indokolt volt. Én a friss beültetés után és az első FET után feküdtem, a második FET előtt már a fekvés gondolatától is rosszul voltam, mert úgy az ember csak agyalni tud, így inkább másnap már dolgoztam, irodai munkám van, és olyan jó volt, elterelte a figyelmem. Szerintem egy FET-nél nem indokolt a napi fekvés 2 hétig, mert nem éri a szervezetet semmi megterhelés mint egy friss beültetésnél, ahol a stimu mellékhatásai, a leszívás okozta megterhelés van.. De mindenki csinálja azt, amitől nyugodt lesz, ha fekszik, akkor azt, ha tesz-vesz, dolgozik, akkor azt. Fekvés esetén fontos a napi séta, a méh vérkeringése miatt.
Amúgy szinte az összes itteni lombikos fórum “elhalt”, más helyeken beszélik meg, amit itt nem szabad megemlíteni, mert egyszer megtettem, és törölték a hozzászólásomat, mert nem szabad reklámozni.
Ha valaki erre tévedne...feküdtetek beültetés után? Szedett valaki Aspirin protectet? Segített?
Élesszük fel a fórumot! :)
Szia! Köszönöm a választ!
Én FET-re mennék majd. Te is készülsz?
Sziasztok!
Úgy látom rég nem járt erre senki..Ha valaki erre tévedne..tudjátok esetleg, hogy mikortól lehet (újra) jelentkezni a központba, illetve meddig tartanak, vagy tartottak a felújítások?
Köszönöm 😊
Te hogy? Hol tartasz most?
Köszönöm lányok! 😊
Vike91, ti hogy vagytok, mi újság veletek?
Köszönöm 😊3610 gramm, 52 cm, hüvelyi szülés volt, 9 óra alatt lett meg, összességében jó élmény volt, jó szülésznőt kaptam és a saját orvosom is ott tudott lenni, mert napközben volt a szülés. Jól vagyunk, nagyon cuki kislány. 😊
Te nyáron szültél, ugye? Mesélj kicsit te is, meg hogy hogy vagytok azóta.
Jujj, gratulalok 😊
Hogy vagytok? Mekkora lett? Hogy hivjak? Meg meg ezer kerdesem lenne 🤪
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?