Pecsételő enyhén véres vizelet+derék/hátfájás. Mi lehet a baj? (tudásbázis)
Nagyjából igen, csak nem nagyon fogyaszthatok kalciumdús dolgokat, a fehérjével is vigyáznom kell, a sóval is, és fél évente járok kontrollra. Azóta még kétszer kerültem kórház közeli állapotba, de azt megúsztam.
Terhesség alatt (most várom a másodikat) ez elég rossz, mert, ha a pici elnyomja, akkor már rögtön leállhat, és mivel alig van olyan vitamin, amit szedhetek, nagyon kell figyelni az étrendre, amiből sokmindent azonban szintén csak mértékkel szabad.:) Az első terhességnél az addig jól működő vesém lett tropa, gondolom, mert évekig az dolgozott jobban, és a várandósság alatti nyomást nem bírta már.
De amúgy jól, tényleg.:))
Jah, egyszercsak összeestem vele..egy olyan napon, amikor épp semmi bajom nem volt.:)
Csak nem tudom miért nem láttak nálam sem semmit..pedig voltam nefrológián is.
Nálam is épp ez volt, majd egy éven át. Sehol nem találtak semmit, és felfázással kezeltek, majd leállt a vesém. Mire kórházba kerültem már a vesekatéterezésnél felismerhetetlen formájú volt a vesém.
3 hét kórház, vesemosás, tisztítás...nem nagyon voltam eszméletemnél.
Fordulj mielőbb háziorvoshoz és beutalót kérni szakorvoshoz, sürgős! Vesével kapcsolatos.
Jobbulást kívánok!
Nekem is majd leszakadt a derekam, viszont nekem előre sugárzott :S remélem azért hamarosan kiderül!
Vérkép/vizelet gondolom volt meg UH-is?
köszi lányok már 3-4 féle antibigyót szedtem az elmult hónapokba.Spirálom van de azzal is minden rendben.Mióta ezen a helyen dolgozom azóta lett rendszeres,a vesémmel baj van de a gerinc,derékfájást nem tudom hova tenni és gerincbe is csak eggyetlen ponton fáj háziorvos izomhuzódásnak mondta...
ugy érzem néha nyomorék vagyok :)aztán beszedem a bogyóimat s pár hétig rendbe jövök.
Vesemedence gyulladásnál pont ezeket a dolgokat produkáltam :S
Jobbulást!
További ajánlott fórumok:
- Marvelon - pecsételő vérzés
- Miért lehet az, hogy máj 15-én jött meg a mensim, majd tegnap este volt egy kis pecsételő vérzés, és görcsöltem is?
- Menzesz előtti pecsételő vérzés mitől lehet?
- A ciklusom 17. napján kisebb "baleset", 20. napon pecsételő vérzés. Megnyugodhatok?
- Szex után 4 nappal pecsételő vérzésem van. Baba volt?
- 9. hónapban kevés, pecsételő vérzés lehet a tágulástól?