Pécsen milyen nőgyógyászt, szülészt ajánlanátok? (tudásbázis)
József Attila utcában rendel
nekem sima vizsgálatért kért 8 ezret (nem terhesség miatt voltam)
Telón lehet időpontot kérni
Ha kell a száma, írj üzenetet, és megadom
De megnézet, tehàt nem ő néz ugye? Hanem az osztàlyos ultrahangos?!
Mert én ezt passzolom. Csak azt tudom felsorolni akit tudom hogy UH-z.
De szàmomra az egyik legnagyobb koponya!!!
Szerintem ezekre Labossa, Vàrnagy vagy Kovàcs. Utolsó kettő van a meddőségiben is. Ott az ellàtas is ingyenes. Persze ha a baba a cél, de mellette eljàrhatsz néha magànba, ott több az idő. Vagy nyilvàn alapból jàrhatsz magànba is. Ill. bevonhatsz a kezelésbe egy endokrinológust is. Ő résen van pajzsmirigy ügyben is. Többször kontrollàl.
A kozmetikusomnak és egy ismerősömnek jó a véleménye Pankàról, de én nem ismerem.
Halvax sosem ultrahangoz. Pedig a betege vagyok. Nem is tudom van-képesítése. Itt osztályos uh-ra küldenek. Tamàs Péternek úgy tudom nincs uh-ja magánban.
Nekem a lombik babàim Vàrnagyosok.
5 éve Halvax doktor műtött, most ő az orvosom, de magàn àrat nem tudok mondani, mert nem itt volt tervben a szülés, de mikor ide kerültem ő volt az ügyeletes a szülészeten, így mivel ismertem kaptam is az alkalmon.
Tamàs tanàr úr mindig itt van a pathológián. Vizitel és irànyítja az osztàlyt. Szuper orvos, szuper ember.
Ha szakmailag kellene őket értékelnek, mindhàromra voksolnék, pedig pénzt csak Halvax doktornál hagytam anno.
Összességében mivel itt vagyok a klinikàn több, mint 5 hete, így sokat làttam már és ide sorolnàl Ifi, Kovács, Molnàr, Labossa doktorokat.
Mindenkinek meg van, hogy mire szakosodott főként.
Dr.Tamás Pétert ajánlom
Magánrendelése van a József Attila utcában, én nem terhesség miatt járok hozzá, vizsgálat + rékszűrésért fizetek 8 ezret.
A Szülészeti klinkán dolgozik, főorvos a terhes pathologián. 29 éve és 23 éve nála szültem, műtött, 2 hónapja műtötte a lányomat, 3 hete anyukámat, nagyon lelkiismeretes orvos. Csak hozzá járunk mindennayian. Nagyon szeretem.
Várnagy Ákos!!!
A klinikán van a magánrendelése, keddenként. 10.000 a tarifa.
3 év sikertelenség után kerültem hozzá ( sok orvos után...), 1 hónapon belül rájött mi a gond, fél év múlva terhes voltam. Most már 2 fiam van.
Nagyon tudom ajánlani!
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki jó szülészt ajánlani Pécsen?
- Pécsen a Megyei kórház megvan még?Mármint nőgyógyászat, szülészet?
- Interneten meg tudom nézni, hogy Pécsen melyik nőgyógyászhoz tartozom körzetileg?
- Ajánlanátok jó szülészt, nőgyógyászt Hatvanban, Gyöngyösben, vagy Pásztón?
- Tud nekem ajánlani valaki Pécsen, NŐ szülészt?
- Szegeden ajánlanátok nagyon jó szülészt / nőgyógyászt?