Pécsen keresek jó magán-bőrgyógyászt. Tud valaki segíteni? (tudásbázis)
Én most 2-őt is tudok. AZ egyik a bőrklinikán is rendel, leginkább melanómásokkal foglalkozik H és P-en, de szombaton van magánrendelése is.
A másik pedig acneológus (ha jól írtam) K és P-en rendel magánrendelőben a Búza téren, mindkettőnek elküldöm a telóját priviben.
Köszi, majd utánanézek:)
Gyanítom, hogy nekem sem fog tudni semmit csinálni a lábammal, de legalább tudnám, hogy rendesen megnézték. A klinikán az a doki, akihez legutóbb kerültem úgy 1 méterről rámnézett, és azt sem hagyta, hogy végigmondjam, hogy napok óta nem tudok ráállni és hetek óta felébredek, úgy viszekt...
Igen, a lányomnak volt valami ritka kiütés-szerű pöttye. Nem volt drága, s két hét alatt meggyógyult.
Kb a templommal szemben, a dzsámi felé egy kapualjban, ki van írva a neve. Mintha valamilyen Mária lett volna... Idősebb nő, most kb 50-60 éves.
További ajánlott fórumok:
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- Reklámzenéket keresek! Tud valaki segíteni?
- Homeopátiás szert keresek izületi és izomfájdalomra. Tud valaki segíteni? És nem google stb... válaszokat várok.
- Régóta keresek kókusz illatú testápolót. Tud valaki segíteni?
- Tudtok segíteni hol lehet Pécsen jósoltatni?
- Sebész magánorvost keresek Pécsen.Tud valaki segíteni?Köszönöm