Pécs - Terhesgondozás és védőnői körzetek: hol találok információt? (tudásbázis)
Köszönöm a segítséget.
Nemmaci: megy az utca neve privátban:)
szia!
Igen, csak ahhoz lehet ingyen járni terhesgondozásra, akihez tartozol.
Tudtommal nincsenek fent interneten a körzetek.
Én a helyedben felhívnám a leendő lakhelyedhez legközelebb eső védőnők közül valamelyiket. Itt egy lista hozzá:
És ott már biztosan meg tudják mondani, hogy pontosan melyikükhöz tartozol. Arról is felvilágosítást tudnak adni, hogy ki a körzeti nőgyógyászod.
Kedves pécsiek!
Kezdem azzal, hogy biztosan nem vagyok elég alapos vagy ügyes, de pár napja próbálom kideríteni, hogy az utcánk melyik védőnőhöz ill. terhesgondozás szempontjából melyik orvoshoz tatozik, de nem találtam eddig semmi info-t. Lehet, hogy csak rosszul keresem:(
Most 17 hetes várandós vagyok, két-három hónapon belül költöznénk vissza Pécsre, a háziorvossal egyelőre nem beszéltem, talán ő tudna segíteni.
De addig is, ha már az orvos nevét tudnám, kicsit előre tudnék tájékozódni róla, mert ha nem vállal szülést vagy nem nagyon dicsérik, akkor magánrendelésen más orvost kell választanom - ha jól tudom.
Ti honna tudtátok, hogy melyik körzetbe tartoztok?
És egyáltalán, él még ez a körzetesdi rendszer? Tényleg csak a körzetbe lehet ingyenesen járni?
További ajánlott fórumok:
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Bajcsy kórházban a terhesgondozásról tapasztalatokat tudna nekem írni valaki?
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?