PCO+PM alulműködés+Bromo+Closty (beszélgetés)
Glükóz 4,4 mmol/L éhgyomorra.
PM alulműködésem van arra kamtam L-Thyroxin Henning 50 mikrogramm ebbel fél szemet kell szednem naponta mivel:
TSH 3,660 mIU/L 0,400 - 4,000
Szabad T4 9,72 pmol/L 7,75 - 15,21
Szabad T3 4,79 pmol/L
Anti-TPO 0,3 U/mL 0,0 - 9,0
És ezzel nem lehet teherbe esni a doki azt mondta le kell vinni 2 alá.
Köszönöm szépen a válaszokat az IR-re azt mondta a doki, hogy van de nagyon enyhe.
Tesztoszteron 1,4 nmol/L 0,4 - 2,6
Glükóz terhelés 60' 4,9 mmol/L 3,1 - 10,5
Glükóz terhelés 120' 4,5 mmol/L 3,1 - 7,5
Inzulin 4,1 mIU/L 1,9 - 23,0
Inzulin terhelés 60' 38,5 mIU/L
Inzulin terhelés 120' 52,6 mIU/L
2 doki is megnézte és azt mondta, hogy enyhe erre kaptam my inositolt de gyógyszert nem. Minden nap táncolok szóval a mozgás meg van.
Viszont a prolaktin szintem nagyon magas most egy új nőgyógyászhoz mentem és ő azt mondta, hogy addig nem is eshetek még ezt le nem visszük.
Mi az a minden amit be kellett tartanod? Milyen szintü az ir? milyen lett a terhelésed? 99% spontán babás lesz ha helyrejön/javul az ir és más gond nincs. Viszont ez sokszor nem 1-2 hónap. A closty ha tul hamar adják csak árthat, vagy csak szimplán nem használ. Van peteérésed? Egyébként igen van akinek segit ez van akinek nem, aztán van aki babás lesz csak elvetél mert kb 80% a vetélésre az esély ha még magas az inzulin. Jobb megvárni amig megfelelö a hormon
ális háttér a terhesség megtartásához is. de sokan addig nem is esnek teherbe. Az ir nem 1-2 hónap alakult ki nem is várhatjuk hogy pár hét alatt helyre jöjjön. a a magas prolaktin szint a kezeletlen pcos miatt van ahogy az javul nem elsz szükség bromora sem mert rendben lesz a prolaktin is.
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Pajzsmirigy alulműködést lehet természetes gyógymódokkal helyrebillenteni?
- Pajzsmirigy alulműködés ellen mit lehet tenni?
- Szerintetek pajzsmirigy alulműködésre jó a jódtabletta?
- Akinek pajzsmirigy alulműködése van milyen gyógyszert vitamint és egyebeket szed rá?