Páty (Pest megye) (beszélgetés)
Sajnálom!
Esetenként bele-bele olvasok abba a naplóba, és úgy emlékeztem, mintha valahol említette volna a település nevét, és ti kb. azokban a napokban indítottátok ezt a fórumot, azért ragadt meg az agyamban a Páty név.
No de ha azt már tudjátok, hogy mindketten ott laktok, akkor már csak elhatározás kérdése a személyes találkozó, közös program, szorosabb kapcsolat tartás... sok sikert kívánok nektek!
Én is megnéztem a képeket, nekem sem ismerős, de simán lehet Páty. Minden esetre kedves tőled Hópihe, köszönjük.
Nessy, egyébként mi a keresztneved? Azért ledöbbentem azon, amit írtál a "kedves" itteni segítségről. Mondjuk eleve ilyen kellemetlenkedő valaki nem is értem miért reagál a hozzászóláshoz. Ebből is látszik nem vagyunk egyformák. Ha nem veszed tolakodásnak és van kedved csetelhetnénk is. Talán gördülékenyebben menne, mint itt. Nekem van skype-m, FB oldalam is. De a gmail-en is lehet csetelni. Most más nem is igen jut eszembe. Két napja nem igen akar aludni a kisfiam. Nem tudom az idő miatt van e, esetleg a fogai kínozzák...
Most keresem-keresem, nem találom, pedig mintha azt olvastam volna, hogy Pátyról ír, ott lakik ... "alföldi13" naplójában, vagy valamelyik hozzászólásban...
Kérdezzetek rá nála, ha valóban jól emlékszem, akkor szerintem ő egész biztosan segíteni fog nektek a beilleszkedésbe!!!
De mindentől függetlenül érdemes a naplóját olvasgatni. Nagyon szép!!!
Én is így voltam vele. Városban nőttem fel, sőt panelben. Nem vágytam egyáltalán családi házra. Viszont a gyerkőcök miatt döntöttünk úgy, hogy még is vállaljuk be. Kezdjünk el építkezni. Majd megtérül a "befektetés". És tényleg, ezerszer jobb. Sokkal többet vannak kint, élvezik. Ráadásul a nagy fiam nagyon fizikai beállítottságú, imád füvet nyírni, faleveleket gereblyézni...
Mi a véleményed az itteni emberekről. Azt gondoltam, hogy falun mindenki sokkal nyitottabb, BP-n kicsit mindenki idegenként viselkedett, nem nagyon nyitottak. De egyenlőre itt is ezt érzem....
hát nem :) egyenlőre tetszik, igaz pár hónapja vagyunk itt. Nekem BP nagyon nagy és zajos volt. Jobb szeretem a nyugodt falusias környezetet. Még évekkel ezelőtt eljöttünk a férjemmel, és mutatta, hogy valamiért ő egyszer itt szeretne élni családi házban. Akkor még nem tudtam, hogy megfertőz :)
Ti miért jöttetek el Biáról? Oda hordtam pár hónapig a nagyobbik gyerkőcömet a Bébi Hotelbe :)
Értem, nálunk is így volt. A nagyobbik fiam szinte azonnal, a kisebbik nehezen jött össze. Több, mint egy évig próbálkoztunk. De, mint kiderült a férjemnek lettek hormon problémái, és ezért nem sikerült teherbe esnem.
Mi sem nagyon mozdulunk ki. Csak reggel meg délután mikor visszük a nagyot oviba, meg megyünk érte. Február óta intézzük a szükséges dolgokat az építkezéshez és azóta küzdünk :) de most már látom az alagút végét.
Az viszont jó, hogy Bián vannak rokonok. Mi "egyedül" vagyunk. Szüleim Szlovákiában vannak, anyósék meg Miskolc környékén. Szóval nincs segítségünk, sokszor nehéz megoldani a mindennapi dolgainkat is, de nem panaszkodom, csak reménykedem, hogy majd változik. Csak megismerünk egy számunkra szimpi családot, barátokat szerzünk, akikre majd számíthatunk néha néha.
Mi a CBA-hoz közel szintén albérletben. Még egy ideig, házat építünk a falu másik végén :)
Nekünk is lány nevünk volt, de mikor megtudtuk kisfiú kellett agyalni egy új néven.
Mondjuk én mindkettőnél fiút akartam, most szeretnék lányt :) meglátjuk
Ti nem terveztek majd kis testvért? Gondolom otthon vagy a kisfiaddal. Hogy telnek a napjaitok? Most, hogy eléggé lehűlt az idő már nem lehet játszóterezni sem.
Szia Nessy,
örülök neked. Mi BP-ről jöttünk. A nagyobbik fiam Áron, most múlt 5, ovis. A kisebbik Botond pedig 22 hónapos. Még itthon vagyok vele.
Szép név az Olivér, annak idején gondolkoztam rajta én is :)
Páty melyik részén éltek?
Sziasztok!
Ezt a témát vagy fórumot azért hoztam létre, hogy megismerkedjek és barátkozzak az itteni vagy környékbeli emberekkel.
Mi egy pár hónapja költöztünk ide. Van két kisfiunk és egy pocaklakónk.
Tehát várom azokat, akik szívesen beszélgetnének és barátkoznának!!!:)
További ajánlott fórumok:
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Akik nem Budapesten vagy Pest megyében élnek
- Tudnátok ajánlani olyan "laza" katolikus papot Pest megyében, aki hamar és különösebb vizsga, stb. nélkül keresztelne felnőttet?
- Pest megyei települések
- SOS! Tud valaki egy tanyát, gazdaságot Pest megyében ahol esetleg befogadnának egy kutyust?
- Gyógyszertári asszisztensek mennyit keresnek megyeszékhelyen(nem Pesten)?Érdemes annak tanulni? Mennyire jó szakma?