Pattanások a nyakamon (beszélgetés)
értelek.
arctisztítót,sampont is váltottam nemrég.előfordulhat hogy ez a baj.
azért szerintem egy próbát megér a doki,vesztenivalóm nincsen...
Csak akkor lesz rosszabb, ha nem jössz rá, hogy mi okozza, és folyamatosan stresszeled vele a böröd.
Nekem a nap allergiámra azt mondta a doki, hogy már az első tavaszi napsötésnél kezdjem el kenni magam magas faktorszámú krémmel. Sajnos én arra is allergiás vagyok, igy marad a hosszúujjú ing a poló felett:)
Ha valami kozmetikumra vagy allergiás, akkor pedig elmúlik szintén, ha kerülöd.
Egyébként úgy sem tud semmit mondani a doki.
Nem rég tetőtől talpig kiütéses lettem, és csak vonogatta a vállát. El kezdtem szedni claritint, 3 napi szedtem, aztán elmúlt. Végig gondoltam, hogy mi lehet és kideritettem, hogy mogyoró allergia, mert az volt az egyetlen allergén előtte, amit ettem.
hű én nem is gondoltam hogy ennyi mindentől lehet:S
Nyáron jött úgyhogy lehet tényleg napallergia.
hmhmhm
tényleg jobb lesz ha orvoshoz fordulok még mielőtt rosszabb lenne
Allergia.
Nap allergia, ahogy már irta valaki. A nyakunkat elég intenziven éri folyamatosan a nap. Én ha napozok, akkor legtöbbször csak derékig vagyok kiütéses, időnként a lábam is. Idén nem napoztam, igy csak a nyakam és a dekoltázsom kiütéses.
Az is lehet, hogy valami, amit a fejedre teszel. Én csak egy fajta zselét, sampont, hajlakkot tudok használni, a többitől az arcom, nyakam kiütéses.
Nyaklánc? Még attül is szokott lenni kiütésem, az ezüsttől is.
Tehát sok minden lehet. nézd át mit változtatttál, az lesz a bűnös....
kipróbálom
mivel fertőtlenítsem? alkohollal?
de mindenképpen el fogok menni bőrgyógyászhoz csak nálunk sokat kell várni az időpont miatt..
:S
de akkor nem kellene máshol is lennie?
értem:)
azért köszi
szia
szia.
én nem szoktam a nyakamra fújni a parfümöt úgyhogy attól nem lehet:S
szia!
nekem akkor voltak ilyenek, amikor a parfümöt a nyakamra fújtam. amióta nem oda locsolom megszűnt ez a problémám.
sziasztok
A nyakamon ilyen kis piros pattanásszerű valamik vannak. Néha viszketnek és egyre több lesz.Most nyáron jöttek ki..
Szerintetek mi ez?
Bőrgyógyászhoz menjek?volt valakinek ilyen?