Patrick Swayze él. (beszélgetés)
"Szerintem fontos lenne, hogy az emberek tiszteljék a másikat. Senkit ne ítéljünk meg úgy, hogy nem ismerjük őt közelebbről. Miután én így élek sok értelmes emberrel találkoztam. Ha valakit kinevettek én nem tettem, lehet a legostobább, legszerencsétlenebb emberből lesz a legnagyobb vezető. A sors, a karma, az élet útjai kifürkészhetetlenek. Nem tudhatjuk mi vár ránk a jövőben."
Erről ennyit .... :o))
Már nem él, de nem is baj.
Mindig is rühelltem.
Ja, bocsi, a lényeget nem néztem.. :S
Köszi.
Amúgy kedvenc filmem a Diry Dancing, nagyon kedveltem benne.
Nyugodjon békében! :(
Mindig emlékezni fogok rá, nagyon kedveltem a filmjeit.
Tehetséges, hiteles színész volt, aki alakításaiba-legyen az a Ghost, vagy az Országúti diszkó, a Dirty Dancing-ről nem is beszélve- sok-sok érzelmet vitt bele.
Nyugodj békében, Pat!
Sajnálatos,persze.Mint bárkinek a halála valakiknek.
Amúgy meg még nem jött el az ideje,felesleges a haláláról beszélni:))
áfolta Patrick Swayze szóvivője azokat a "felelőtlen" híreszteléseket, miszerint a "Dirty Dancing" és a "Ghost" sztárja meghalt.
Kedden terjedtek el olyan hírek a világhálón, hogy a hasnyálmirigy-rákban szenvedő Swayze elhunyt. Az 56 éves sztár sajtósa, Anett Wolf közleménye szerint "Patrick Swayze nem halt meg, mint ahogy erről felelőtlenül beszámolt egy floridai rádióállomás. A sztár él, jól van, élvezi az életet és szervezete jól reagál a kezelésekre."
A Wikipédia nevű internetes lexikon is azt írta kedden, hogy Swayze elhunyt, majd javították a sztárról szóló bejegyzést, és azt írták, hogy egyelőre nem erősítette meg a hírt senki sem.
Nézze meg a döbbenetes fotót a lefogyott színészről!
Maga Swayze is többször beszélt már betegségéről, legutóbb az egyik legismertebb amerikai riporternek, Barbara Waltersnek adott interjújában háborodott fel azon, hogy a média már temeti. A sztár megpróbálta titkolni betegségét, de aztán családja és barátai védelmében úgy döntött: nyíltan beszél a rák elleni küzdelméről.
A "Dirty Dancing" sztárjánál tavaly januárban mutatták ki a hasnyálmirigy-rákot, amely az egyik leghevesebb rosszindulatú daganatfajta. Az orvosi tapasztalatok szerint a túlélési aránya mindössze öt százalékos.
Swayze árnyéka korábbi önmagának47 kg-ra fogyott Swayze© 2005-2009 - Inform Média
Dehogy lényegtelen,még sok jo filmben jàtszhatott volna!
És igenis sajnàlatos ha a tehetséges emberek eltàvoznak,fiatalni.
Mert valljuk be,nem volt még 56 év annyira hatalmas nagy kor.
Magyarul:
Hamis bejelentés a halàlàro!-Patrick Swayze él
Los angeles.Filmrajongok voltak vilàgszerte késö délutàn ezzel a hirrel sokkolvaPatrick Swayze(56)halott.
De a szovivöje azt mondja:Patrick Swayze él!
A német hiradokban is bemondtàk,hogy a harcot a ràkkal szemben elvesztette.
A hirek szerint kedd reggel amerikai idö szerint halt meg.
Swayze szovivöje elmagyar£zta ö ezen a reggelen nem halt meg,akkor sem,a hirek ezt mondtàk.
Öl és élvezi az életét,és a teràpiàk is jo hatàssal vannak rà.
Hàt kb ennyi ,az utolso bejegyzést nem forditottam8ja nincs nyelvvizsgàm,tehàt csak nagyjàbol de ezt jelenti!
Retikül > Pletykák, Sztárhírek
Nem halt meg Patrick Swayze
2009. május 20. 07:09
A sztár él, jól van, élvezi az életet és szervezete jól reagál a kezelésekre - mondta sajtósa. Patrick Swayze hasnyálmirigyrákban szenved, mely az egyik leghevesebb rosszindulatú daganatfajta
Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése Oldal továbbküldése
Cáfolta Patrick Swayze szóvivője azokat a "felelőtlen" híreszteléseket, miszerint a "Dirty Dancing" és a "Ghost" sztárja meghalt. Kedden terjedtek el olyan hírek a világhálón, hogy a hasnyálmirigy-rákban szenvedő Swayze elhunyt.
Az 56 éves sztár sajtósa, Anett Wolf közleménye szerint "Patrick Swayze nem halt meg, mint ahogy erről felelőtlenül beszámolt egy floridai rádióállomás. A sztár él, jól van, élvezi az életet és szervezete jól reagál a kezelésekre."
Na ezt talaltam.
Remelem sikerül megnyernie a harcot!
Na jó,nekik is élni kell valamiből:)))
Oké,megértem.
De csak azért van létjogosultságuk,mert sokakat érdekel mikor hal meg P Swayze.
Én úgy gondolom ,nincs abban semmi ha meghal egy híresség,ők is csak emberek,de ha beteszem a ghostot,akkor mindez lényegtelen:))
Gyógyuljon meg ,és törjön borsot a média orra alá,én azt kívánom:))
Állítólag,ha valakinek a halálhírét keltik ,akkor sokáig fog élni,a babona szerint:))
Azért ez a média gusztustalan ,szinte mintha azt lesnék mikor hal már meg,hogy az ő tévéjük ,az ő újságjuk legyen az első aki ezt leírja,hányok tőlük.
Ezuton kérek elnézést,de én magam is àtlettem verve...
A német ,és amerikai média kijelentette,majd visszavonta a halàlhirét,de tul kédsön,mert A TV-K,ràdiok màr bemondtàk...
Linkelek egy német cikket.hogy bizonyitsam.én is csak àldozata voltam a hazugsàgnak,és halleluja,még él!!!!!!!!!!!!!!!!!!Remélem fog is sokàig.
Makabere Falschmeldung über seinen Tod - Patrick Swayze lebt!
Los Angeles - Filmfans auf der ganzen Welt wurden am späten Nachmittag von dieser Nachricht geschockt: Patrick Swayze (56, „Dirty Dancing“) soll gestorben sein. Doch dessen Sprecherin bestätigt: Der krebskranke Schauspieler lebt!¨
Auch der deutsche Nachrichtensender n-tv berichtete, dass Swayze seinen langen Kampf gegen den Bauchspeicheldrüsenkrebs verloren habe. Entsprechende Gerüchte, wonach er am Dienstagmorgen amerikanischer Zeit gestorben sei, machten auch auf dem Kurznachrichten-Portal „twitter“ die Runde.
Doch es handelte sich um eine makabere Falschmeldung: Das vermeldete die Website der amerikanischen Sendung “Entertainment tonight“ um kurz nach 19 Uhr mitteleuropäischer Zeit.
Swayzes Sprecherin erklärte gegenüber der Redaktion der TV-Show: „Patrick Swayze ist an diesem Morgen NICHT gestorben - auch wenn es einige unverantwortliche Nachrichtenquellen so berichteten.“ Die Falschmeldung soll laut dem Sprecher zuerst ein Radiosender in Jacksonville (US-Bundesstaat Florida) verbreitet haben.
Die Sprecherin des Schauspielers weiter: „Patrick Swayze lebt und er genießt sein Leben - und die Behandlung schlägt weiter bei ihm an.“
Auch der bekannte amerikanische Promi-Blogger Perez Hilton schrieb auf „twitter“: „Patrick Swayze lebt noch!“ Hilton giftete über twitter-User, die die Falschmeldung vom Tod des Schauspielers verbreiteten: “Wenn man über den Tod eines Menschen berichtet, sollte man zumindest warten, dass so etwas von Angehörigen oder seriösen Nachrichtenquellen bestätigt wird. Verbreitet keine Gerücht