Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Patrick Swayze él. fórum

Patrick Swayze él. (beszélgetés)

24. Zizisicc (válaszként erre: 22. - E92992077a)
2012. febr. 4. 00:36

"Szerintem fontos lenne, hogy az emberek tiszteljék a másikat. Senkit ne ítéljünk meg úgy, hogy nem ismerjük őt közelebbről. Miután én így élek sok értelmes emberrel találkoztam. Ha valakit kinevettek én nem tettem, lehet a legostobább, legszerencsétlenebb emberből lesz a legnagyobb vezető. A sors, a karma, az élet útjai kifürkészhetetlenek. Nem tudhatjuk mi vár ránk a jövőben."

Erről ennyit .... :o))

23. Camay (válaszként erre: 22. - E92992077a)
2012. febr. 4. 00:30
Hat ezzel a beszolasoddal inkabb halgatnod kellett volna...
2012. febr. 3. 22:58

Már nem él, de nem is baj.

Mindig is rühelltem.

21. 2cb29de033 (válaszként erre: 20. - Garamond)
2009. szept. 17. 08:58

Ja, bocsi, a lényeget nem néztem.. :S

Köszi.

Amúgy kedvenc filmem a Diry Dancing, nagyon kedveltem benne.

Nyugodjon békében! :(

20. garamond (válaszként erre: 16. - 2cb29de033)
2009. szept. 17. 07:31
Nézd már meg a kezdő dátumot, egy májusi topicba szálltál be.
19. Joys
2009. szept. 17. 07:31

Mindig emlékezni fogok rá, nagyon kedveltem a filmjeit.

Tehetséges, hiteles színész volt, aki alakításaiba-legyen az a Ghost, vagy az Országúti diszkó, a Dirty Dancing-ről nem is beszélve- sok-sok érzelmet vitt bele.

Nyugodj békében, Pat!

18. 40163fd81d (válaszként erre: 17. - Zizisicc)
2009. szept. 17. 07:23
A babonák erről híresek.....
17. Zizisicc (válaszként erre: 5. - 40163fd81d)
2009. szept. 16. 22:25
Ez sajnos most nem jött be, még félév sem telt el a vaklárma óta .....
2009. szept. 16. 22:21
Most akkor meghalt vagy ne? Azért ez nem játék..
15. anyu57
2009. szept. 16. 22:10
Sajnos tegnap végleg itt hagyott bennünket... Isten nyugosztaljon Patrick :((((((
2009. máj. 25. 00:50
Nagyon szimpatikus ember ez a Swayze...kedvenc színészem.......remélem még sokáig köztünk lesz....
2009. máj. 20. 10:08
Nagyon sajnálom szerettem a filmjeit.Mármint azt ,hogy beteg.
12. 40163fd81d (válaszként erre: 10. - D569eb49ee)
2009. máj. 20. 10:06

Sajnálatos,persze.Mint bárkinek a halála valakiknek.

Amúgy meg még nem jött el az ideje,felesleges a haláláról beszélni:))

2009. máj. 20. 09:50

áfolta Patrick Swayze szóvivője azokat a "felelőtlen" híreszteléseket, miszerint a "Dirty Dancing" és a "Ghost" sztárja meghalt.

Kedden terjedtek el olyan hírek a világhálón, hogy a hasnyálmirigy-rákban szenvedő Swayze elhunyt. Az 56 éves sztár sajtósa, Anett Wolf közleménye szerint "Patrick Swayze nem halt meg, mint ahogy erről felelőtlenül beszámolt egy floridai rádióállomás. A sztár él, jól van, élvezi az életet és szervezete jól reagál a kezelésekre."

A Wikipédia nevű internetes lexikon is azt írta kedden, hogy Swayze elhunyt, majd javították a sztárról szóló bejegyzést, és azt írták, hogy egyelőre nem erősítette meg a hírt senki sem.

Nézze meg a döbbenetes fotót a lefogyott színészről!

Maga Swayze is többször beszélt már betegségéről, legutóbb az egyik legismertebb amerikai riporternek, Barbara Waltersnek adott interjújában háborodott fel azon, hogy a média már temeti. A sztár megpróbálta titkolni betegségét, de aztán családja és barátai védelmében úgy döntött: nyíltan beszél a rák elleni küzdelméről.

A "Dirty Dancing" sztárjánál tavaly januárban mutatták ki a hasnyálmirigy-rákot, amely az egyik leghevesebb rosszindulatú daganatfajta. Az orvosi tapasztalatok szerint a túlélési aránya mindössze öt százalékos.

Swayze árnyéka korábbi önmagának47 kg-ra fogyott Swayze© 2005-2009 - Inform Média

10. d569eb49ee (válaszként erre: 7. - 40163fd81d)
2009. máj. 20. 09:34

Dehogy lényegtelen,még sok jo filmben jàtszhatott volna!

És igenis sajnàlatos ha a tehetséges emberek eltàvoznak,fiatalni.

Mert valljuk be,nem volt még 56 év annyira hatalmas nagy kor.

2009. máj. 20. 09:32

Magyarul:

Hamis bejelentés a halàlàro!-Patrick Swayze él

Los angeles.Filmrajongok voltak vilàgszerte késö délutàn ezzel a hirrel sokkolvaPatrick Swayze(56)halott.

De a szovivöje azt mondja:Patrick Swayze él!

A német hiradokban is bemondtàk,hogy a harcot a ràkkal szemben elvesztette.

A hirek szerint kedd reggel amerikai idö szerint halt meg.

Swayze szovivöje elmagyar£zta ö ezen a reggelen nem halt meg,akkor sem,a hirek ezt mondtàk.

Öl és élvezi az életét,és a teràpiàk is jo hatàssal vannak rà.

Hàt kb ennyi ,az utolso bejegyzést nem forditottam8ja nincs nyelvvizsgàm,tehàt csak nagyjàbol de ezt jelenti!

2009. máj. 20. 09:25

Retikül > Pletykák, Sztárhírek

Nem halt meg Patrick Swayze

2009. május 20. 07:09

A sztár él, jól van, élvezi az életet és szervezete jól reagál a kezelésekre - mondta sajtósa. Patrick Swayze hasnyálmirigyrákban szenved, mely az egyik leghevesebb rosszindulatú daganatfajta

Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése Oldal továbbküldése

Cáfolta Patrick Swayze szóvivője azokat a "felelőtlen" híreszteléseket, miszerint a "Dirty Dancing" és a "Ghost" sztárja meghalt. Kedden terjedtek el olyan hírek a világhálón, hogy a hasnyálmirigy-rákban szenvedő Swayze elhunyt.

Az 56 éves sztár sajtósa, Anett Wolf közleménye szerint "Patrick Swayze nem halt meg, mint ahogy erről felelőtlenül beszámolt egy floridai rádióállomás. A sztár él, jól van, élvezi az életet és szervezete jól reagál a kezelésekre."

Na ezt talaltam.

Remelem sikerül megnyernie a harcot!

2009. máj. 20. 09:23

Na jó,nekik is élni kell valamiből:)))

Oké,megértem.

De csak azért van létjogosultságuk,mert sokakat érdekel mikor hal meg P Swayze.

Én úgy gondolom ,nincs abban semmi ha meghal egy híresség,ők is csak emberek,de ha beteszem a ghostot,akkor mindez lényegtelen:))

Gyógyuljon meg ,és törjön borsot a média orra alá,én azt kívánom:))

2009. máj. 20. 09:22
Ebből élnek!
5. 40163fd81d (válaszként erre: 1. - D569eb49ee)
2009. máj. 20. 09:19

Állítólag,ha valakinek a halálhírét keltik ,akkor sokáig fog élni,a babona szerint:))

Azért ez a média gusztustalan ,szinte mintha azt lesnék mikor hal már meg,hogy az ő tévéjük ,az ő újságjuk legyen az első aki ezt leírja,hányok tőlük.

2009. máj. 20. 09:18
él de nagyon beteg:(
3. baratibor (válaszként erre: 2. - Csicsi25)
2009. máj. 20. 09:17
Szerintem is jo lenne...
2. Csicsi25 (válaszként erre: 1. - D569eb49ee)
2009. máj. 20. 09:15
Akkor most magyarul is leírhatnád! :)
2009. máj. 20. 09:13

Ezuton kérek elnézést,de én magam is àtlettem verve...

A német ,és amerikai média kijelentette,majd visszavonta a halàlhirét,de tul kédsön,mert A TV-K,ràdiok màr bemondtàk...

Linkelek egy német cikket.hogy bizonyitsam.én is csak àldozata voltam a hazugsàgnak,és halleluja,még él!!!!!!!!!!!!!!!!!!Remélem fog is sokàig.

Makabere Falschmeldung über seinen Tod - Patrick Swayze lebt!

Los Angeles - Filmfans auf der ganzen Welt wurden am späten Nachmittag von dieser Nachricht geschockt: Patrick Swayze (56, „Dirty Dancing“) soll gestorben sein. Doch dessen Sprecherin bestätigt: Der krebskranke Schauspieler lebt!¨

Auch der deutsche Nachrichtensender n-tv berichtete, dass Swayze seinen langen Kampf gegen den Bauchspeicheldrüsenkrebs verloren habe. Entsprechende Gerüchte, wonach er am Dienstagmorgen amerikanischer Zeit gestorben sei, machten auch auf dem Kurznachrichten-Portal „twitter“ die Runde.

Doch es handelte sich um eine makabere Falschmeldung: Das vermeldete die Website der amerikanischen Sendung “Entertainment tonight“ um kurz nach 19 Uhr mitteleuropäischer Zeit.

Swayzes Sprecherin erklärte gegenüber der Redaktion der TV-Show: „Patrick Swayze ist an diesem Morgen NICHT gestorben - auch wenn es einige unverantwortliche Nachrichtenquellen so berichteten.“ Die Falschmeldung soll laut dem Sprecher zuerst ein Radiosender in Jacksonville (US-Bundesstaat Florida) verbreitet haben.

Die Sprecherin des Schauspielers weiter: „Patrick Swayze lebt und er genießt sein Leben - und die Behandlung schlägt weiter bei ihm an.“

Auch der bekannte amerikanische Promi-Blogger Perez Hilton schrieb auf „twitter“: „Patrick Swayze lebt noch!“ Hilton giftete über twitter-User, die die Falschmeldung vom Tod des Schauspielers verbreiteten: “Wenn man über den Tod eines Menschen berichtet, sollte man zumindest warten, dass so etwas von Angehörigen oder seriösen Nachrichtenquellen bestätigt wird. Verbreitet keine Gerücht

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook