Patiszon pörkölt recept
A Patiszon pörkölt hozzávalói:1 vöröshagyma
1-2 db patiszon
só
pirospaprika
tejfől
olaj,vagy zsir
A Patiszon pörkölt elkészítési módja:
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpároljuk.Megszórjuk a pirosparikával,rádobjuk a megtisztitott kockára vágott patiszont,sót, és megpároljuk.Ha kész tejföllel lehet izesiteni.
Nokedlival,rizzsel finom.Természetesen,ha valaki szereti,tehet bele paprikát paradicsomot izlés szerint.
Vizet nem kell alá tenni,a tökhöz hasonlóan levet enged.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: smudlaagi54, 2008. júl. 19. 21:02
A patiszon pörkölt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.