Pasi vagyok és HOXÁZOM, azért mert...... (beszélgetés)
igen fogjuk rá egyetértek veled.
de mondtam már sokszor nem a provokálás volt a cél.
Sőt még csak az sem, hogy bárki is ítéletet mondjon.
Azt viszont megjegyzem, hogy valóban nincs már szinte olyan fórum ahol meg ne jelennének azok, akik csak rosszindulatú megjegyzéseket tesznek.
hát ez van....
...mert jólesik néha fórum játékokban játszani.
...mert van rá szabadidőm,szórakoztat.
...és nem utolsó sorban egy-két jó,MEGBÍZHATÓ ismerőssel gazdagodtam:D
Benézek ide.oda, és csak a vitát olvasom. Egy címet kellene adni, ami az lenne: Olvassunk jól be egymásnak.
Ha megnézed a pasik profilját, akkor látod milyen témában szólnak hozzá, milyen klubok tagjai. Ha azt olvasod, hogy nős, csak a családjának él, és közben a "nagyon perverz" klub tagja, akkor nyilván perverz gondolatait vágyait akarja itt megosztani. Attól még nem csajozik. Nyilván sokan csajoznak is, de azt priviben lezavarják. A hölgyek profiljából, a feltett magamutogató fotóiból,és komprommittáló hozzászólásaiból is kitűnik, hogy a 80 %-a a szexre éhes, pasizni akaró, párkereső.
Mindent összevetve, legtöbb téma veszekedéssé fajul. Mindenhol van egy-két "összeszokott" pár, akár egynemű, akár különnemű, akik beírásait a nagy többség nem is érti, mert "titkosírással" komunikálnak. Nyílt szerelmi vallomásokat szúrnak be, pedig általában a témához nem passzol. Unatkozó,megkeseredett, meg nem értett, magányos, okoskodó, okos, beolvasós stb emberek gyülekezete. De jó, hogy van, mert sok agressziót le leht itt vezetni egymáson, ugyanakkor hasznos információknak is a birtokába juthatunk. A nők és a férfiak is ugyanazért nyomulnak itt, tökmindegy, hogy női portál.:))))
fene se érti mi bajod velem.
Te talán senki vagy?
Majd jön aki akar, ha nem meg nem, ez ilyen egyszerű.
Ne fárassz légy szíves........
Nem lehet, hogy ezért nem jön ide senki?
egészségedre:)
felőlem levelezhetsz:))))))))))))
Figyelj nyuszifül:)
Vallomást teszek:) ezidáig 14db privát üzenetet váltottam négy fórumtárssal, ennek nagyjából a fele szexuális jellegű témában történt. A többi nyilvános, azokat te is elolvashatod.
Ez ugye még nem meríti ki a csajozás fogalmát!?
További ajánlott fórumok:
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- Szerintetek túl válogatós vagyok azért nincs párom?
- Én vagyok a bunkó, mert nem akarok egyáltalán alkoholt inni azért, mert születésnapom van?
- Kész kínszenvedés mindennap bemennem a suliba, és nemcsak azért, mert utálom, egyszerűen lelkileg rosszul vagyok, mit csináljak?
- Szerintetek nem gáz, hogy a "legjobb barátnőmnek" vélt nő itt beszéli ki a dolgait, holott állítólag azért vagyok, hogy velem beszélje meg?