Párotoknak csináltok saját készítésű ajándékot, vagy ez már lejárt? (beszélgetés)
Ez nagyon jó :)
Én is csináltam már saját készítésű ajándékot, pl. fényképekből videót, verset írtam. Mondjuk ezek pont nem azok az igazi saját készítésű ajándékok, de most más nem jut hirtelen eszembe :)
Polírozót vettél már neki? Én a névnapjára azt vettem.
Esetleg valami tetó a kocsira, vagy felirat?
A fejtámlára a kocsimárkának megfelelő huzat?
A biztonsági övre az a bizbasz?
Ami minden télen aktuális az a zárjégoldó. Persze ez nem olyan ajándék, de el lehet dugni a zsebébe egy apró meglepi:)
Garázsban van a akocsi, ha nem, akkor szóba jöhet az autóponyva.Tavaly karira azt kapott, és este a sötétben már fel is tette:)
DVD-lejátszót kap, DVD-ket, 3 könyvet (egy fotókönyvet rólunk, egy rocknovellás könyvet, egy Turner albumot), egy jó meleg és szép pulcsit, meg parfümöt és tusfürdőt. :-D
Egyébként szoktam csinálni neki, meg Ő is nekem. Szerencsére mindkettőnk egész jó kézügyességgel bír. :-) Már kaptam tőle festményt, Ő is kapott tőlem már festményt. Sőt, idén "anyósomék" és a párom nagyszülei is kapnak egy-egy saját alkotást keretben. :-)
Sziasztok
En egy "festmenyt keszitettem" neki a kisfiammal..lablenyomat, kezlenyomat:-), 5 honapos:-)...es hobbyuzletbol vasaroltam szines zseles gyertyat , nagy poharat es tobb kozos kirandulas alkalmaval osszegyujtott kagylokat, csigagat beletettem...ugyszinten egy napraforgos levelkere a nevet is..tehat valamennyire szemelyes:-).
Melle termeszetesen veszek meg valamit...
tavaly a párom egy pólót kapott, a gyermekünk fényképe volt rányomatva, Apa kedvence felirattal :)
idén kap egy parfümöt, és egy pénztárcát, mert a régi kezd szétesődni...két kezemmel a vacsorát csinálom majd neki :D valami finom husisat :)
Én sem tudom hogy mit vegyek a páromnak...20éves...eddig Xenon szettre gonodoltam, de tegnap olvastam az újságban h betilthatják vagy mittomén, úgyhogy most nem tudom!
15-20ezer körül gondolom...Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő után mondanátok igent a párotoknak/ kérnétek meg a párotok kezét?
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- Mit tennél, ha kapnál egy olyan ajándékot, amit nem neked szántak?
- Legjobb barátnőmnek névnapra házi készítésű ajándékot szeretnék.Van ötleted?
- Ti milyen ajándékot adtatok párotoknak születésnapjára?