Páromnak adventi naptár (beszélgetős fórum)
en tavaly virágzo teat vettem ( [link] 25.masodperctol nezd)
129 forint volt egy darab, nagy sikere volt
nalunk a csoki megunhatatlan, apa is imadja, meg a gyerkoc is, iden csak a gyerkocnek le naptar, mert apa nincs itthon, majd marciusban jon.
eppen ezert a naptarral se vacakoltam, vannak ilyen magneses fuszertartoim ( [link] ilyenek), a hutore rendeztem el karacsonyfa alakban, nyomtattam 5cm atmeroju karacsonyi kepecskeket szamokkal, es a belsejebe ragasztottam, es ebbe mennek a gyerkocnek az ajandekok :)
szerintem az ötletek függnek attól is, ki mit engedhet meg magának anyagilag és mondjuk milyen helyzetben van, pl vannak-e gyerekek vagy sem.
nálunk még picik a gyerekek, így nem tudok pl olyat kitalálni, hogy egy színházjegy vagy mozijegy, hiába tehetném meg anyagilag. De ha valakinél nincs gyerkőc találhat ki ilyen dolgokat is, vagy ha meg nincs pénz, akkor séta(de pl konkrét helyet megjelölve), vagy mosogatás, gyertyafényes vacsi, amiket itt valaki alább írt, ahhoz sem kell pénz(hátmasszírozás stb) vagy pl egy nagy ölelés és egy nagy csók a gyerekek előtt...:) múltkor a mieink épp fülig érő szájjal néztek minket, jól esett nekik(mondták is hogy még egyszer). VAgy lehet egy könyv egy újság egy gyűjtött holmi(pl bélyeg, fénykép a gyerekekről, pl férjem a munkahelyén "kitapétázta" az üzenőfalát a gyerekeink képeivel...de lehet egy kisméretű fénykép(igazolványkép nagyságú)a gyerkőcről, ami elfér a pénztárcában...vagy lehet ez is a felirat: ma te találod ki a meglepit...(hadd gondolkozzon a párunk is:)
sok mindent ki lehet találni, attól függően kinek mi az érdeklődése stb, ti ismeritek a párotokat...:)
azért ha van ötletetek írjátok!
eddigi ötletek:
hát- nyakmasszázs
utalvány autómosásra
nem nyert
kedvenc vacsi
közös fürdő
társasjáték
séta
mozizás (akár otthon)
fürdőgolyó
joker
szerelmes üzenet ( mit kap belőled ma)
szerintem én ezt megcsinálom!
az egyik napi ajándék mondjuk az lesz, hogy elmegyünk együtt iszogatni egy este
egy másik napi lehetne egy mozi
aztán persze kis csokikák is
és hm, még mi legyen?
lehet egy masszázs is
és még mi?
nmagamnak pedig ilyet képzelnék el: egyik nap: elmosogat helyettem
másik nap: kiporszívóz helyettem
és így tovább :-)
Sziasztok!
Páromnak szeretnék meglepetésként adventi naptárat készíteni, pici csomagocskákba meglepetéseket rejteni. Elsősorban nemcsak csokikát, hanem pl. hátmasszírozás, egyéb kedvességek, stb., vagy ha olyan dolog, ami nem fér a csomagocskába, akkor elrejteni a lakásba és a csomag a "térképet" rejti majd.
Légyszi küldjetek ötleteket.
További ajánlott fórumok:
- Karácsony 2013 (SK/DIY) - Dekorációs ötletek, adventi naptárak, sk ajándékok
- Adventi naptár
- Adventi naptárak. Te veszel? Csinálsz sajátot?
- Spongyabobos Adventi naptárt keresek! Hol láttatok idén ilyet?
- Adventi naptár - férfiaknak
- Hányadikán kell kinyitni az adventi naptár első ablakát? Mikor kell meggyújtani az első gyertyát az adventi koszorún?