Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Párolt zöldségtál recept

Párolt zöldségtál recept

A Párolt zöldségtál hozzávalói:
500 g vegyes zöldség
például:
karfiol
brokkoli
karalábé
cukkini
friss fűszerek
30 g vaj


A Párolt zöldségtál elkészítési módja:
A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, könnyen fogyasztható darabokra vágjuk és a párolótálra helyezzük. Betoljuk a sütőbe, alulról a harmadik szintre. Vital-gőzsütéssel 96 °C-on 30 percig sütjük. A megolvasztott vajjal lecsorgatjuk.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A párolt zöldségtál elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook