Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Alufóliában sült spárga recept

Alufóliában sült spárga recept

Az Alufóliában sült spárga hozzávalói:
500 g spárga
½ csésze fehérbor
1 turbolyaág
1 citrom héja

bors
szerecsendió
1 kis fej apróra vágott hagyma
25 g vaj


Az Alufóliában sült spárga elkészítési módja:
A spárgát megtisztítjuk és a többi hozzávalóval együtt alufóliába csomagoljuk, széleit gondosan bezárjuk. 200°C-ra elõmelegített sütõben kb. 35 percig sütjük.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


Az alufóliában sült spárga elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.