Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Párolt mángold recept

Párolt mángold recept

A Párolt mángold hozzávalói:
mángoldlevél
vaj
margarin vagy olaj
fokhagyma



A Párolt mángold elkészítési módja:
a mángold zöld leveleit laskákra vágom, majd a felmelegített zsiradékon a zúzott fokhagymával és ízlés szerinti sóval fedő alatt puhára párolom. Zöldköretnek nagyon finom burgonyához, petrezselymes burgonyához, rizshez. A tetejét ízlés szerint tejföllel, reszelt sajttal, bacon- vagy tarjaszeletkékkel is meghinthetjük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A párolt mángold elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook