Párok egymás közt, hogyan vélekedtek erről? (beszélgetés)
Nem megy dolgozni betegen.
Sokat nem kell győzködnöm.
Nekem fontosabb az egészsége /élete mint bármilyen munkahely.
Munkahely van több is, férjem csak egy .
Szerintem ez azért van, mert ehhez szoktatják hozzá a munkavállalók a munkáltatót.
Nálunk ilyen nincs. Volt már olyan, hogy betegen bejött kolléganő, és a főnökünk hazaküldte gyógyulni.
Látom, hogy a nálam fiatalabb munkavállalók mit csinálnak.
Bejönnek betegen, mert szerintük a cég nem működik nélkülük, meg unatkoznak otthon, és különben sem fertőz!
De ha bent van, akkor már annyira nem érdekli a meló, hogy csinálja is, mert mindig van ami nem tetszik. pl. az sem, hogy neki betegen be kell járnia dolgozni! Persze, ő döntött erről, de azért rámutat a cégre, mert elvárják:DDDD
Én tuti, hogy nem mennék be, ha úgy érezném, hogy nagyon beteg vagyok. Akkor sem, ha az állásomba kerül.
A férjemmel próbálkoztak egyszer, hogy akkor is be kell mennie, mert nincs más helyette. Mondtam a férjemnek, hogy mondd meg annak a libának, hogy te jó fej, de a feleséged egy kicsit sem. Ha nem tudja megoldani azt a néhány napot, akkor bizony sokkal többet kell megoldania. Az egészséged árát senki nem fogja tudni megfizetni. Csak hiszik, hogy annak is van ára.
Gondolom a kollégád temetését nem a cég állta és gondolom nem is gyászolták túl sokáig. Megérte vajon? Megéri?
mi mindkettn hajlamosak vagyunk elbagatelizálni ha betgek vagyunk. így bizony mi feelnőtt ember létünkre rászólunk a másikra. én is férjre, férj is rám.
és jó ez így.
Persze.
Ez a mai világ.
Csak nem mindegy milyenek...
Ennyi
Szellemi.
Ennél többet nem ìrok ha nem haragszol.
Köszönjük.
Lányom kezdte, de mivel elkezdett köhögni, maradt itthon, aztán én is.
Tomi utánunk lett náthás, ő ment suliba és gyakorlatra is. Ötödéves, könyvük nincs, jegyzetelnek egésznap. Lehetetlen pótolni.
Mimi kilencedikes, de pl. őt letolta a tanár, hogy legalább gyakorlatra be kellett volna mennie, akkor is ha beteg.
Nem jellemző.
Inkább fertőz otthon a gyerek a suliból hazahozott fincsisègekkel.
Van bőven. Ha èn 10-kor felállok ès hazamegyek fèl 11-kor minimum 50-en ugranak a helyemre.
Túlzás nélkül!
Betegségfüggő. Mi pl. mindannyian betegek vagyunk/voltunk.
Nálam nincs "kicsinátha", este fáj a torkom, másnap már fáj az összes izmom-izületem, felkelni is alig bírok, 3. napra pedig tuti arcüreg vagy hörgőgyulám van, én elmegyek dokihoz és kifekszem szépen otthon.
Párom náthás szokott lenni (orrfújás, köhögés, torokfájás, láz soha), ő megy dolgozni.
Ha pár nap alatt nem javul, elmegy dokihoz (én unszolom, hogy menjen el), írat gyógyszert.
Gyerekek nem szeretnek hiányozni a suliból a sok pótolnivaló miatt, szóval házilag kezelem őket, ha náthásak, ha átmegy köhögésbe/hörgőgyulladásra, akkor doki és maradnak itthon.
Nálunk ez a valóság.
Ipari parkban is volt hogy egy középkorú pasas kidőlt a sorból. Mire leèrt halott volt.
Ennyi egy èlet.
További ajánlott fórumok:
- Küldjetek jelet egymásnak...
- Két magánhangzó egymás mellett ABC-ben
- Állatnevek, növénynevek egymást követően, mindig az utolsó szó utolsó betűjével kezdődve.
- Ha egy kapcsolatból kiveszik az egymás iránti tisztelet, onnantól nem érdemes folytatni. Ti mit gondoltok erről?
- Szerintetek jó dolog, ha a párok tudják egymás jelszavát?
- A házassági évfordulónál a párok kölcsönösen meg ajándékozzák egymást vagy csak a férj a feleséget?