Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Parmezános rudak recept

Parmezános rudak recept

Elkészítési idő 30 perc

A Parmezános rudak hozzávalói:
20 dkg liszt
5 dkg parmezán sajt
4 evőkanál hideg viz
10 dkg margarin
1 tojás sárgája/kenéshez!/
1 evőkanál oregáno
1 kávéskanál só
1 késhegynyi bors


A Parmezános rudak elkészítési módja:
Az alapanyagokat(a tojássárgája kivételével) összegyúrom,kinyújtom. Derelyevágóval ujjnyi rudakra vágom,megkenem a tojássárgájával,megszórom a tetejét tetszés szerint reszelt sajttal vagy szezámmaggal. Sütőpapirral bélelt tepsibe rakom,megsütöm.

Parmezánsajtot a tasakos,morzsolt állagút szoktam beletenni.
Lehet késsel is rudakra vágni,de a derelyeszaggatóval szebb.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A parmezános rudak elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook