Parmezános csirkemell recept
A Parmezános csirkemell hozzávalói:4 csirkemellfilé
8 evőkanál reszelt parmezán
2 tojás
2 evőkanál liszt
1 teáskanál őrölt pirospaprika
őrölt bors, só
1 evőkanál olaj
A Parmezános csirkemell elkészítési módja:
A parmezánt, a lisztet és a fűszereket összekeverem. A tojást felverem. A szétbontott csirkemelleket a tojásba, majd a parmezános keverékbe forgatom. A felesleget leszórom róluk, félreteszem. A tepsit olajjal kikenem, beleteszem a húsokat. A 220 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütöm, majd megfordítom őket. A kimaradt keverékkel megszórom a husikat és készre sütöm.
Bármilyen főzelékhez kiváló feltét.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. febr. 12. 14:25
A parmezános csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.