Gombás csirkemájragu recept

1 evőkanál kacsazsír
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
25 dkg gomba
1 tk szárított bazsalikom
2 babérlevél
40 dkg csirkemáj
1 csokor petrezselyem
só, bors
A Gombás csirkemájragu elkészítési módja:
A vöröshagymát vékony karikákra, a csirkemájat csíkokra vágjuk, a gombát felszeleteljük. A zsíron megdinszteljük a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a vékonyra szeletelt fokhagymát, a gombát, a bazsalikomot és a babérlevelet. Néhány percig együtt pároljuk őket, azután beletesszük a májat és a vágott petrezselymet, és még pár percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk; paleo rizzsel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. febr. 9. 11:41
A gombás csirkemájragu elkészítési módja és hozzávalói.