Párkapcsolati grafológia (beszélgetés)
Szia Nóri!
Van még lehetőség egy rövid elemzésre Nálad?
Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy van-e torzulás az írásomban. Egyszer ezt mondta egy tanár, aki autodidakta módon tanulta és felajánlotta az osztálynak az elemzést. Mindenkit vállalt kivéve engem:(
Szia!
Ez teljesen ingyenes, el kellene küldened beszkennelve (vagy lefényképezve- ez a kevésbé jó)1 oldalnyi kézírásodat, és én e-mailben visszaküldöm a véleményt.
Ennyi.
szia nori:)
de kedves, hogy ilyennel segítesz az embereknek:)
és mindezért mi a fizetség?
neked ez rengeteg idő:)
szép napod neked:)
Természetesen nem ez a legjobb elemzendő anyagnak, de másképpen nem tudnám megoldani. Ha jó a fénykép, akkor azon is nagyjából látszik a nyomaték.
Na, és persze csak egy rövid elemzést írok, ilyen mintából valóban nem lehet minden apró részletre kitérni.
Mióta tanulod a grafológiát, és hol?
Türelem......
mindenki sorra kerül.... :) :)
Persze.
Azt nem ígérem, hogy pár nap alatt mindenkinek küldöm az elemzést, mert ez több napi munka, sok mindent kell sok mindennel összevetni.
Kb. 2 hétre lehet számítani...
Csak párok elemzését vállalod, egyénit nem?
Nekem most lett vége a kapcsolatomnak, szóval így ha csak párok elemzését vállalod, kiestem.
Viszont nagyon kíváncsi lennék rá, hogy mit árul el rólam az írásom.
Én azt szeretném tudni milyen vagyok és ki illet volna hozzám illetve ki illene. Nem jó párt találtam, akkor kellett volna valaki aki tanácsot ad , hogy össze illünk -e. Igy most erről is lecsusztam.
Csak leirtam. Kár, hogy én nem vagyok esélyes igy elemzésre.
Akkor számíts rohamra :)
Szerintem mi is küldjük :)
Amúgy annyira jó, ha valaki a rajongása miatt segít másokon és nem a pénzforrást látja benne csak..
MINDEN ÉRDEKLŐDŐNEK:
Mindkettőtöknek kellene írni néhány sort 15-20), utána lefényképezed, vagy beszkenneled a gépbe, én pedig e-mailben elküldöm az elemzést, ha így megfelel. Tudnom kell, hogy az írást adó ffi, vagy nő, hány éves, és milyen iskolai végzettsége van (8, 12, egyetem, főisk. stb), valamint azt is, hogy jobb, vagy balkezes.
e-mail: szalinor@gmail.com.
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?