Párkapcsolat vagy gyerek? (beszélgetés)
Fogadnék egy kisebb összegben, hogy itt valami teljesen más áll a háttérben.
Előadja neked, hogy a gyerek miatt visszamegy, úgy, hogy állítólag az ex még nem is tud ebbéli szándékáról. Tényleg hihető..
Én azt is el tudom képzelni, hogy egy harmadik nő van a képben, de ezt túl nehéz bevallani. Kitalál egy ilyen hülyeséget, hogy léphessen, aztán ha mégse az exhez tér vissza, az már nem rád tartozik, ha tőled megszabadult.
Igazából szerintem itt a gondok nem most kezdődtek, hanem már jó régen. Az hogy kizárt az életéből. Így nem lehet párkapcsolatban élni. Neki nem volt fontos, hogy neked jó kapcsolatod legyen a gyerekkel. Amikor nálatok volt a gyerek akkor te csak olyan lehettél ott, mint egy házvezetőnő. Te is hibás vagy, hogy ezt hagytad, de tudjuk be annak a módosult tudatállapotnak, amit szerelemnek hívunk.
Ne sírj, pláne ne előtte, ne érezze azt, hogy mekkora egy f-sza csávó, akiért itt is ott is epekednek. Menjen, ha akar. Neked van élet utána is, sőt!
És mégis mit akarsz mondani, kérdezni???
Ti ketten együtt sem és külön-külön sem mondhatjátok meg neki, mit tegyen, ha ő nem akarja.
Első körben a pároddal beszélj, de ha őt ennyire nem érdekli a megoldás, akkor szerintem nincs miről..
Lehet,hogy érdemes lenne vele beszélni,Te ismered nem mi.Legalább megismered az ő verzióját is.
Több variáció is van.
1. Tényleg a volt feleség áll a háttérben,aki így akarja visszaszerezni a volt férjet.
2.Újra egymásba szerettek, és a gyereket hozza fel indoknak.
3.Visszamegy,de felajánlja, hogy tartsátok a kapcsolatot(ebben az esetben Te leszel a szerető,akihez akkor megy mikor kedve van rád.)
Szerintem 7 év után is van még köztük valami,hiszen ha nem lenne,csak a gyerek miatt nem menne vissza.
Én is ezt akartam egy darabig...aztán rájöttem, hogy egy kapcsolat megmentéséhez én egyedül édes kevés vagyok, ha ő nem akarja akkor én hiába kapálózok. Fölösleges, csak megalázom magamat.
Azért találta ki, hogy találj ki jobb megoldást, mert így majd mondhatja, hogy te sem tudtál jobbat mondani, és a végén majd te leszel a rossz meg a hibás... minden pasi a saját bőrét próbálja menteni, bármiféle hazugság árán is :/
Szeretheti, és őszintén szólva "szép dolog" a párodtól, hogy a gyereke miatt visszamegy szerintem, de 1. ha ezt képes megtenni, akkor valószínűleg még az ex felé is vannak érzelmek, 2. sosem lesz már olyan az ő életük, mint előtte, 3. egy 9 éves gyerek szerintem már megérthetné apa miért van külön.
Sajnálom, hogy ez történt veled, de igaza van azoknak, akik azt mondják, hogy aki menni akar, menjen...
További ajánlott fórumok:
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Gyerek és párkapcsolat nélkül megöregedni?
- Házasság és gyerek nélkül párkapcsolatban élni...
- Egy párkapcsolatban mennyi idő után költöznétek, házasodnátok össze, vállalnátok gyereke(ke)t?
- Mit tehetek mint elvált anya azért h a gyerekem apja ne tehesse tönkre az új párkapcsolatomat?