Párkapcsolat... már nem tudom, mit gondoljak... (beszélgetés)
miert nem tole kerdezed? :) szerintem 2 ev alatt mar eleg jol megismerhetettek egymast, pontosan tudhatod te is, o is, hogy mit erez. ha felsz normalisan megbeszelni a dolgokat, akkor ne talalgasd, mi miert van es mit jelenthet, de ne koltozz ossze vele.
ugye nem gondoltad, hogy azt mondja, a szabadsagot arra ertette, hogy mas is johet-mehet? :) nem akarlak lehangolni, de en olyannak mondtam azt, hogy szeretek veled lenni, meg jol erzem magam veled stb., aki irant nem ereztem semmi erosebbet, de tudtam, hogy o igen, es nem akartam megbantani, mert jol elvoltunk (lazaban). nem kene ennyire felned, meghunyaszkodnod, 2 ev utan ertheto, ha tovabb akarnal lepni egy szexkapcsolatbol, vele vagy massal
nos..kaptam néhány választ...
velem akar lenni, csak (a szabadságot arra értette, hogy) ne legyünk 7-napból 7-et együtt...aham...szóval csak 6-ot? vagy csak 5öt? esetleg 5,5-et? honnan tudjam, hogy a drágámnak mennyi az ideális találkozási arány? pf..
megis te mire tippelnel, hogy milyen szabadsag kell neki es mire? :) a noi megerzesek jok szoktak lenni, az hogy te felsz attol, amit mondasz neki, vagy ahogy viselkedsz vele, azt jelenti, hogy tudod jol, siman lelepne, ha barmi olyasmit tennel vagy mondanal, amitol o ugy erezheti, meg van fogva, vagy meg akarjak fogni
felesleges dramazni, ha neked eleg annyi, amennyi most van, akkor hajra, ha neked tobb kell, akkor meg engedd el. megadott magadnak, neki is az eselyt, hogy megtalaljatok, aki hozzatok illik, ha megis egymast akarjatok, akkor egymasra is fogtok talalni :) de annyira ne sajnald, ha nem jon vissza, vagy csak rovid idore, abban biztos lehetsz 100 szazalekig, hogy nem te vagy az egyetlen lany az eleteben. es ha ez teged zavar, akkor ne maradj ilyen helyzetben, kapcsolatban
8 éves "kapcsolat", pasi(33)szövege: "meghalt egy rokonom, és elgondolkodtam az életről, szakítsunk mert én lassan majd családot szeretnék és gyerekeket, de egy fiatalabb nőtől, mert úgyis az még egy-két év mire abból az új kapcsolatból komolyabb lesz."
idióta... fú de utálom mindet
Mi a francnak kell taktikázgatni, meg egyáltalán? Mi történik akkor, ha az ember konkértan rákérdez , hogy akkor most hányadán állunk?
Ja hogy a nők rohadtul félnek attól h egyedül maradnak, és inkább totoznak, hogy mit érezhet a másik, melyik mondata mit akar jelenteni az álom pasinak...stb.
Ha egy pasi azzal jön másfél év után hogy ő a szabadságát félti, akkor az a pasi nem szerelmes. Lehet hogy néha úgy pislog, meg úgy vesz levegőt, hogy úgy tűnik hogy tán szerelmes. De ha egy férfi szerelmes, az k.vára nem vágyik szabadságra. Az a szerelmére vágyik. Akár nő, akár férfi az illető. Aki már sakkozik azon, hogy jaj ha összebútorozok gizikével, akkor oda a szabadságom. No ottan lehet kereseni a szerelemt, de minek...
az, hogy valakinek szabadság kell szerintem nem egyenlő azzal, hogy másra vágyik...vagy mégis?? ajjajj akkor nagyobb a baj mint gondoltam.
egyébként régebben is hallottam már ezt tőle, volt már hogy bedilizett és ezt mondta...1 hétre rá könyörgött hogy találkozzunk mert hiányzom neki.
számomra egy komoly kapcsolatban az ember számíthat a másikra, megbízhat benne, a lehető legtöbb idejüket együtt töltik, élvezik egymást...és olyankor nem számít senki más.
a nem komoly...hát...az meg olyan semmilyen :)
ja igen..! kb 1 hete nosztalgiáztunk, hogy hogyan ismerkedtünk meg...és viccesen írtam neki, hogy "gondoltad volna, hogy ilyen sokáig fogjuk idegesíteni egymást?:)"
erre a válasz: "nem gondoltam volna, de remélem még nagyon sokáig így lesz:)"
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Normális a hatalmas korkülönbség párkapcsolatban?Mindig a jóval idősebb férfiak találnak meg, és már kezd zavarni, nem tudom, mit tegyek....
- Nem tudom mit gondoljak
- Hogyan tudom pótolni az ölelést és az odabújást, ha nincs párkapcsolatom?
- Segítség!!! Nem tudom mit tegyek, káosz a párkapcsolatom
- Aki tud, kérem segítsen mert nagyon nem tudom, hogy mit csináljak vagy gondoljak.