Párkapcsolat arab sráccal (beszélgetés)
Sajnos az említett világban vannak nagyon szomorú esetek is.
Azt hiszem most már vègkèpp nem szeretnék ide jönni
Mindig letámadást kapok mintha vmi bünt kovetnek el azzal hogy ismerkedem vele
Most már elég volt, amugyse normalis ha ismeretlen emberekkel akarom ezt a háta mogott kibeszélni
Ugyhogy befejeztem itt
Igen, elolvastam, és volt amit megfogadtam pl ki fogom faggatni arrol ami igenis erdekel, mert ő mindig csak kérdez, ráadasul mindig azt nondja beszéljünk angolul, ami engem zavar, mert bár elég jól tudok, magyarul mégiscsak jobban, és magyarul ő is tud, szóval nem tudom miert erolteti ennyire az angolt. Igaza van aki azt írta hogy álljak kicsit a sarkamra, de én alapból nem vagyok ilyen típus, de ezt nem azt jelenti hogy hagynam ha valaki elnyomna
Igen rosszul esett a sok rosszindulatú komment, és ilyenkor nem kell csodálkozni ha húsz rosszindulatú komment után a huszonegyediket is annak érzem
Amugy meg a legjobban az zavar talan hogy csak talalkozgatunk beülünk ide-oda beszelgetunk, itt meg mindenki ugy kezeli mintha holnap feleségül mennék hozzá
De, azt irtad hogy terrorizalni fog
Ez hol joindulat?
Minden joindulatu tanacsot megfogadok, de azert ha vegignezed a kommenteket te is lathatod milyen sok támado es rosszindulatu gusztustalan beszolas is volt
Nem oktattam ki senkit.
Ezert utalom annyira a netes kommunikaciot, mert mindent felre lehet erteni nem hallatszik a hangsulyozas hanglejtes azt se tudod milyen stilusban beszelek,ezert ertetted felre, én senkit nem akartam kioktatni, de te már amugy is irtad nagy sertodotten hogy nem irsz tobbet, mégis megtetted, ugyhogy meg hiszek neked hogy nem irsz tobbet es ha megis irnal el se olvasom
Miért érzik egyesek személyes sértésnek, ha valaki nem fogadja el egy random fórumon írt tanácsát?
Nyilván, értem a FI kérdezett, kíváncsi volt véleményekre, de ebből nem következik, hogy kötelező érvénnyel be is kell tartania.
De nevetséges, hogy mekkora indulatokat vált ki egyes emberekből, ha valami nem úgy van, ahogy ők gondolják.
Az Ő élete, az Ő döntése. Elolvasta a véleményeket, biztos van olyan, amit eltett útravalónak, de ha mégsem, akkor sincs semmi. De itt úgy neki estetek szegénynek, hogy teljesen kontraproduktív lett bármilyen tanácsotok.
Akkor a főnöködet is Dezsőkének szólítod?
Ugyan már. 😂
Eszembe sem jutott lenézésből vagy más okból ez
a megszólítás.
A lányaimat is így szólítom,pl.Ágika,Juliska.
Ha ez szánalmasság akkor legyen az.
Szandika,a terrorizálást nem a jelenre,hanem a közeljövőre értettem.
Jóindulat...,az vagyok,ahogy itt még sokan akik próbálnak reálisan segíteni neked.
A helyedben azért átgondolnám azt,hogy miért int mindenki óvatosságra.
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Arab fiú, magyar lány párkapcsolat tapasztalatok?