Párizs-hogy, mivel, merre, :) (tudásbázis)
Jajj azért annyira nincsen itt nyomor ne mond már. Persze mosolyoghatnánk többet, de például ha megkérdezel egy turistát, azt mondja hogy nagyon vendégszerető egy ország vagyunk. Nem hiába messze földön híresek vagyunk a vendégszeretetünkről.
Franciaországban meg úgy vannak vele, hogy itt van az Eiffel tornyunk, a Versailles-i kastélyunk, meg a Louvre, nézd meg aztán menjél haza... :D Persze leírhatatlanul gyönyörű minden, egyszer már voltam, de nem mondanám, hogy sokkal többet mosolyognak ők.
Fogalmam sincs. :)
Télikabáttal, sállal készültünk mi is, de lerohadt rólunk... (Ja, az előrejelzés persze sokkal rosszabb időtt mondot...)
Ha szerencséd van, jó időtök is lesz. :)
Mi 2007 Szilveszterén kb. +10 °C-ban mászkáltunk a Champs Elysées-n! :)
Triplanet.hu
Mi ezen az oldalon foglaltunk rep.jegyet és szállást, egyszerre kiadta, ha beírtunk egy időintervallumot, és nagyon olcsón megúsztuk a 4 napot, idén voltunk.
Tavaly külön foglaltunk repülőjegyet, és külön szállást; drágábban jöttünk ki valamivel, de az sem volt vészes. A szervezett utak drágábbak, és mi kettesben akartunk lenni, nézelődni, nem egy egész embersereggel :)
én régen voltam, sajnos:(
Autóval mentünk, nem tudok segíteni, pedig de szeretnék:) Egyik kedvenc városom.
Mit csinálsz ott, ha szabad kérdezősködni?
Sziasztok!
Érdekelne,hogy aki volt Párizsban mostanság az milyen módon? Azaz: utazási irodával? Ötletekre,tippekre vagyok kíváncsi,január közepén repülni fogok:))
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van?
- Helyszínelők-et kedvelők! Merre vagytok?
- Parlagfű allergiám van. Mivel enyhíthető? Meddig virágzik?
- Epeműtét után van valakinek panasza: Hasmenés? Hányás? Görcs? Ha igen mivel előzitek meg?
- Bp. Stadiontól hogy jutok el a lipid ambulancia rendelésére?/mivel merre/