Paranormal - Hisztek abban, hogy léteznek szellemek? Tapasztalat? (beszélgetős fórum)
Sziasztok
Én 6éves koromig láttam a szellemeket sajnos emlékeim eltűntek erről a korszakomról. (Édesanyám meséli mai napig mennyire "különc" gyerek voltam) Boszorkányt láttam öreg nénit farkast és egy gyermeket akivel játszottam.
15 éves vagyok
szeretném visszanyerni a 3.szemem és újralátni őket
van rá mód? és ha igen hogy csináljam?
(nagyon kicsit a jövőbe tudok látni vagy inkább úgy fogalmazok amit kiejtek a számon az megtörténik) és ha ez a úgy nevezett képességem meg van remélni tudom hogy a látást is visszatudom szerezni
Annó mikor a lányom született 10 éve,a kiságytól láttam egy alakot elmenni,valószínű mama volt.
A vásárolt házban volt tavaly pedig egy olyan,hogy az ablakból lesett a karácsonyi dekor,a mécses eszement nagy lángon elkezdett égni,rendesen hűvös lett a szobában,kisfiam is felriadt és csak orditott hogy ott van és nem és folyton a sarokra mutatott.Másnap jöttek szentelt vizzel,sóval ilyenek,az a szellem már nincs itt,Férjem is mondta eddig a percig ezekbe nem hitt.
Mostanában a kisfiam papát emlegeti hogy az ajtóban áll,néha ki is nyitja neki az ajtót,ha a temetőnél megyünk is el beköszön neki.
én eddig is hittem az ilyen dolgokba,de ezek után nem kételkedem.
És, te hiszel benne?
Te is leírhatnád ám!
Én a témánál maradtam a fél mondatnyi figyelmeztetéssel együtt.
Azokra szólj rá, akik rám ugrottak.
Hát ennél kedvesebben már nehéz szóvá tenni.
Te egész fórumot írták ki a témában, igaz, állást nemigen foglaltál.
Külön fórumban pufogni lehet, szóvá tenni nem???
Szerintetek hány fokban görbül az egyenes?
...szinte hallom, amint magyartanárok tucatjai tépik szét diplomájukat..
:-)
Én sem tudom, mit higgyek. Én magam még nem láttam ilyesmit.
De a férjem segítő energiáját gyakran éreztem.
Nem tudom mit higgyek. Viszont lehet ennek tudományos magyarázata egy másik dimenzió.
Én sokáig hallottam az apám hangját - mert hallani akartam, mert nem fogadtam el azt, hogy meghalt. De akkor sem hittem azt, hogy egy szellem beszél hozzám.
:D :D :D
Lya!
Én is láttam...
nnna!
Igazán nem akarom megbántani, de a három ly látványától szenvedek.
Azt sem akarom mondani, hogy vagy ő, vagy én, de annak nagyon örülnék, ha ezt a szabályt megjegyezné. Te meg ne irtózatoskoggyáááá... :D