Paradicsomos Gombasaláta recept

50 dkg gomba,
1 fej vöröshagyma,
2 dl paradicsompüré,
2-3 babérlevél,
só,
cukor,
1 citrom,
olaj
A Paradicsomos Gombasaláta elkészítési módja:
A hagymát vékony karikákra vágjuk, olajban átforgatjuk, majd hozzákeverjük a felszeletelt gombát, megsózzuk, és beletesszük a babérlevelet. Addig főzzük, amíg a gomba leve elpárolog. Ekkor beleöntjük a paradicsompürét. Megcukrozzuk, és néhány csepp citromlével ízesítjük. Jól lehűtve, citromkarikákkal díszítve tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok! Tücsök-Ildykó(1vargaildyko)
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: 1da487fc86, 2014. aug. 28. 13:36
A paradicsomos gombasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.