Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Paradicsomlé 2. recept

Paradicsomlé 2. recept

A Paradicsomlé 2. hozzávalói:
2,5 kg.érett paradicsom
2-3 zellerlevél
fél csokor petrezselyem
1 húsos zöldpaprika
1 közepes vöröshagyma
6-7 szegfûbors
késhegynyi reszelt szerecsendió
10 szem feketebors
1 kiskanál cukor

literenként késhegynyi tartósítószer


A Paradicsomlé 2. elkészítési módja:
A paradicsomokat félbevágjuk,lábasba tesszük,néhányszor megkeverve fölforraljuk,majd átpaszírozzuk.Az így kapott levet a kimosott lábasba visszatöltjük,hozzáadjuk a zeller- meg petrezselyemzöldet,paprikát,hagymát,fûszereket.Kb.fél órán át fôzzük,majd leszûrjük,hozzákeverjük a tartósítószert,forrón üvegekbe töltjük.Lekötjük,szárazdunsztban hagyjuk kihûlni.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A paradicsomlé 2. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook