Papucs méretének kiválasztásában tudnátok segíteni? (tudásbázis)
Ha 100-150 eves a ceg, azt garantalja, hogy a legjobbra torekszunk, eddigsijerult a vevoket kielegiteni, es ha baj lesz, MAJD megoldjuk. Olyan nincs, hogy nagy multu, vagy nagy nevu ceg nem hibazott.
Csak nyilvan mas, ha occco, nem adtam szamlat, nem, nem igy van ez a kek (saega) cipo; vagy mondjuk azonnal megkerdezik milyen problema merult fel, es TE hogy szeretned a kompenzalast. Esetleg meg egy kavet/vizet/teat is felajanlanak, amig varnod kell.
A "valodi, markas" cuccot kicserelik szo nelkul, mert ez boven bent van az arban, es surun kernek elnezest. De amugy manapsag a gagyiknal is ez van, hacsak nem turkaloban talal valamit az ember. (Na, igen, 13 fontert van 3 par vadi uj szandalom -2 bor, amit elvezhetek az esoben; de megerte vassza meg XD )
A legjobb markak is vehetnek olykor kaka alapanyagot, ami csak a viselesnel bukik ki. Attelepinenek egy gyarat, uj technologiat vezetnek be... Tudod hqny pontotn elbukhat egy termek a legjobb odafigyeles mellett?
Es es ciponel kihelyezve ott van, hogy hiaba a legjobb, ha nem passzol a labadra.
Szerintem a jo magassarku szandal vagy papucs megvalasztasahoz baromi sokat "meg kell enni".
Nem értek veled egyet, mert nem a márkától függ, hogy minőségi-e.
A bőr is tágul, főleg, ha megázik.
Tavaly vettem 27 ezer Ft-os jó nevű, bőr felsőrészből készült papucsot, egy-két hónap után nem tudtam hordani, úgy kitágult. Oké, kicserélték.
Nem jó rendelni cipőt, ha nem jó csak a baj van vele.
A télen rendeltem egy cipőt, mintha a lábamra szabták volna.
Most a napokban néztem egy 'szandit, ua márka. Még jó, hogy nem rendeltem meg, mert a lábfeje borzalmasan elállt.
Tehát ua. márka mégsem volt jó, szerencsém, hogy éppen arra volt dolgom és felpróbáltam, s nem rendeltem meg.
Papucsban, szandálban az sem szép, ha lelóg a lábujj, sarok, de az sem, ha nagyobb 1 cm-el. Legalábbis nekem nem tetszik.
Jut eszembe! A villamoson állandóan a cipőket, most a papucsokat, szandikat nézem.
Csak úgy megfordult a fejemben, hogy miért jó az, ha egy átlagos lábméretű nő kisebb szandit/papucsot vesz fel? De annyira, hogy a sarka, lábujja lelóg. És nem egy van ilyen! Kb. minden 5-ik nő. A férfiak sportcipősek, bár tegnap 2 zokni-szandál kombóba is beleszaladtam. Az egyik barna zoknis volt, majdnem térdig húzott! :OOO
38-as lábam. Van 37-es, 38-as, 39-es és 40-es cipőm, papucsom, szandálom is.
Remélem, tudtam segíteni! :DDD
Hát szerintem inkább 2mm-rel nagyobb legyen, mint kisebb, főleg, ha eddig is inkább a nagyobbat vetted.
Jó, a papucs nem szorít, de nem is szép látvány, ha lelóg a lábujjad vagy a sarkad.
Én elég sok lábbelit rendeltem már a D..-ból, soha nem volt méretbeli kifogásom, jó volt mindig minden.
Nagyon könnyű helyzetben lennék,mivel az utcán nem hordok papucsot.
De a helyedben inkább 41-est rendelnék.
További ajánlott fórumok:
- A kiválasztott - Beszélgessünk Uri Gellerről és műsoráról
- Hogyan tartsuk meg a kiválasztott pasit tartósan, avagy hogyan menjünk férjhez? :)
- Szerintetek aki álmában hal meg az kiválasztott?
- Ruhaméret kiválasztása
- Mennyiben fontos a Kiválasztott illata?
- Szeretném, hogy a naplómban általam kiválasztott zenék szóljanak, ha valaki megnyitja. Tud valaki ebben segíteni? Köszönöm :)