Mennyiben fontos a Kiválasztott illata? (beszélgetés)
Nekem nagyon fontos, a parfüm kimondottan zavarna rajta.
Az exnek nem csak az illatát nem bírtam a végén, hanem szőrallergiám lett, ha kicsit is borostás volt kipattogtam. A mostani párom szakállas és semmi hasonlót nem tapasztalok :)
szagizni??:))
de jó szó..
Szerintem nagyon fontos!!
Én is imádom a férjem illatát,nem a tusolás utánit, hanem a természetes illatát.Van,hogy csak hozzábújok szagizni :))
A páromnak az illata isteni...és egyszer az hallottam és talán olvastam is hogy ha valakinek a hónalj"illatát" nem undorral hanem semlegesen vagy akár kedvesen szagolgatjuk az már ezt jelentheti.
Én ezzel így vagyok..párom sokat dolgozik sokszor van leizzadva de akkor is azt tudom mondani hogy eszméletlen...bármilyen illata van.
nálam az illat bizonyult a legerősebb komponensnek, ha távol vagyok tőle, elsősorban az illata az, amit fel tudok belőle idézni, és ha együtt vagyunk, egyfolytában csak mélyeket szívok, "tüdőre", az illatából
legtöbbször arra kérem, ne fújjon, kenjen semmit magára, olyankor az együttlét egészen földöntúli is tud lenni:)
nem is tudnátok, mennyire számít! Az egész szerelem egy kémiai azonosulás megnevezett 'terméke' (többek közt-persze, de nagy mértékben)
(de igen, látom, ezt ki is fejtettétek:)
Látom itt egyesek félreértik. Egyesek meg rátapintanak a lényegre.
Tulajdonképpen arról van szó, ha az ember tiszta állapotában "szagot áraszt". Ez a szag az egyéni szag. Vagy nevezzük illatnak, az szebb.
És a természetes illatokat is ki tudjuk szagolni úgy, hogy ez most nekem bejön vagy ez most nekem nem. És ez nem azt jelenti, hogy az illető szegényke konrkétan büdös, hanem x-nek vagy y-nak nem felel meg, míg másnak pont az kell.
:-)
Nekem fontos.
Úgy gondolom az ápoltság, az önmagadra odafigyelés része.
Ha már a libidó részhez került, akkor természetesen egy jól megválasztott illat ebben is segítség;)
:-)))
Hello..Jo kerdes.
Szerintem van benne valami...az egyszer biztos, hogy egyediek vagyunk szag alapon is...nekem tetszik X -nek a szaga de ki nem allhatom az Y-et, pedig annyira nem is rossz.Csak nem jon be.
Az en szereny velemenyem, hogy koze van a parvalasztasnak az illatahoz is:-) Nem kicsit:-)
További ajánlott fórumok:
- A kiválasztott - Beszélgessünk Uri Gellerről és műsoráról
- Hogyan tartsuk meg a kiválasztott pasit tartósan, avagy hogyan menjünk férjhez? :)
- Szerintetek aki álmában hal meg az kiválasztott?
- Ruhaméret kiválasztása
- Jó ötlet úgy kiválasztani az esküvői tanúmat, hogy szándékosan veszélybe sodrom magam? És az lesz az aki segít?
- Kutya kiválasztása