Jó ötlet úgy kiválasztani az esküvői tanúmat, hogy szándékosan veszélybe sodrom magam? És az lesz az aki segít? (beszélgetős fórum)
Ne haragudj de ennél gyerekesebb és idiótább ötletet rég hallottam.
Válaszd azt a személyt, aki a legkedvesebb számodra és kész. Ha nincs ilyen, akkor válassz olyat, akiről tudod, hogy szívesen lenne az és örömet okozna neki.
Agyilag már most veszélyben vagy az sajnos ebből is látszik. Nem fog senkinek sem meglepetést okozni ha végig viszed a tervedet .
De számolj azzal, hogy rád csaphatják az ajtót véglegesen. Nem lesz se tanú se barát.
Sőt ha riasztják a mentőket vagy a rendőrséget még fizethetsz is.
Nem írtam neked serlokk.
Mondjuk te ilyen hozzáállással nem lennél a tanúm.
Ne is mondd!
És privátokkal is zaklatnak. :/
Akkor mégse lesz esküvő.
Nem mintha amúgy lenne... :/
Agymenős.
Most már sokadszor.
Szeretnék egy ilyen próbát nekik.
Egy olyan helyzetben hívom fel őket, ahol az életem veszélyben és az esélyem csekélyke. Aki pedig odajön ő lenne a tanúm.
Így senkit sem bántanék meg.
További ajánlott fórumok:
- A kiválasztott - Beszélgessünk Uri Gellerről és műsoráról
- Fukusima atomerőmű . A megengedett háttérsugárzás 1000-szeresét mérik! Mekkora veszélyben lehetünk?
- Mi az eljárás, ha valaki szaksegítség nélkül szül (az most mindegy, hogy véletlen, vagy szándékosan) és utána nem megy kórházba?
- Hogyan tartsuk meg a kiválasztott pasit tartósan, avagy hogyan menjünk férjhez? :)
- Miért utálom ennyire az embereket? Nem szándékos a dolog, de szinte hányni tudnék minden embertől
- Csak gyerekpszichológus tudna segíteni? 4 és fél éves kislányom szándékosan visszatartja a székletét...