Papucs vagy macsó? (beszélgetés)
Régebben ezzel fenyegették a fiatal fiúkat.
:)
Akkor egy kicsit szájbarágósabban..
Azt szokták mondani hogy azért puha (a farka, a fallosza, a férfiassága, az a kilógó izé a pasi derekánál, a kukija, a szerszáma, a hancurléce, stb...) hogy nem fájjon amikor behatol (a nunidba, a puncidba, a hüvelyedbe, a..tudod mit?... nézz le!...lejjebb!.. igen ott ahol a két végtagod kezdődik.. igen az amire cipőt húzol... de a másik végén.. igen ott..)
"A barátom nagyon szeret, a tenyerén hordoz, mindent megtenne értem, mégsem vagyok boldog vele."
Miért van az, hogy általában azt hordják a férfiak a tenyerukon, aki ezt nem értékeli? és ez forditott nemnél is igaz...
Nem a keseruség beszél belolem, én boldog vagyok a férjemmel.
Értem a poént, hidd el...
Reggel nincs többre idő. Két gyereket is készítek reggel az iskolába. De azért egy kis ez, egy kis az azért belefér. És mi is puha??? Na ezt a részét nem értettem. Csak hogy mindenre tudjak válaszolni.:)
értem én..
Egyrész hülyéskedtem
Másrészt jó neked..
harmadrészt...nincs többre idő?:D
És azért puha hogy ne fájjon?
El lehet gondolkodni.
ne is mond..
Alig látom amit írtál...
1. nem vagyok férjén, és nem is leszek.
2. A mi szexuális életünk egyáltalán nem unalmas. És kérdem én, miért mindig a 12,5 perces szexről beszélsz??? Neked csak annyira futja?:) Tudnék mesélni... Nem vagyunk kispályások a szex terén. A reggeli dugásról volt szó, reggel meg sajnos többre nincs idő...:D
A maszturbálástól meg megvakulhat a ember, tudod....
Én bevallom csaltam.
Kis kék pirula...3óra múlva már füstőlt...De állt:D
További ajánlott fórumok:
- Jó egy házias férfi vagy inkább papucs az ilyen típus?
- Milyen papucsod van?Fontos a kényelmes, jó minőségű, vagy az olcsóbb is jó?
- Ha egy fiú, szeretne neked papucsot venni magához, az "jót" jelent, vagy csak fél, hogy megfázik a lábad?:D
- Magassarkúban vagy papucsban rosszabb kocsit vezetni ? ( kézi sebváltósat )
- Álló munkához milyen papucsot vagy cipőt ajánlanátok, ami kíméli a lábat és a gerincet?
- Betula papucs. Ismeri valaki ezt a márkát, vagy esetleg van is Neki? Mik a tapasztalatok?