Paprika spray belélegezése veszélyes? (tudásbázis)
:(
kitartás
borzasztó a hatása,annyira fullad tőle az ember,meg annyira ingerel,hogy -bocsánat-akár hányásig is köhöghetsz ,fulladsz tőle,vmi pokol,én egyszer véletlen fújtam ki belőle itthon,mikor vettem ki a táskámbol,vagy épp tettem el /?/-kiszellőztetni sem lehet,egyszerűen szabadulni tőle lehetetlen sok órán át,mig el nem pároolog.Szerencséd,h ez szabadban történt....
bajod nem lesz tőle,mar,persze,ez termeszetes.Kerülhet akár egy teljes napba is,mire elmúlik a hatás,viszont erőspaprikával én nem hasonlítanám össze,hasonlóság semmi a kettő közt,aki nem lélegezte még be a spray-t,nem tudja milyen,de ne is tudja meg .)
Nem vagyok szakértő de mivel emberek használják (igaz nem magukra) sz.tem belekalkulálták hogy bármi támadás/használat során nem leszel abban a helyzetben hogy 100% pontosan használod.
Ha más bajod nincs mint amit írtál ,,elmúlik csak lehet hogy te többet kaptál mint az eb.Iszogass vizet.
vagy ha nagyon rosszul vagy doki.Jobbulást.
2 órája történt azóta is kaparja és köhögést ingerel,kutya támadás történt ott használtam Police Paprika sprayt amit a szél vissza fújt és sikerült " nyelnem " ( igen nem orron veszem a levegőt. ) lehet komoly bajjom? Nem kellett volna elmúlnia?
Állatvédők mielött jönnének muszály volt mivel ez a kutya okozott már sérülést is, és most újra támadt és nem vártam meg mire megharap.. attol tartok mert nem magyar oldalrol vásároltam a sprayt hogy nem e valami káros hatása van emberre, kutyának már semmi bajja beszéltem a gazdával.
További ajánlott fórumok:
- Az én bébim csak hason hajlandó aludni, nem nagyon veszélyes ez?
- Milyen gyerekekre NEM vagy legalábbis kevésbé veszélyes takarítószereket ismertek, használtok?
- Szerintetek veszélyes altatásban szülni?
- Golden Retriever is lehet veszelyes!
- Mennyi a veszélyesen magas vércukor érték a terhesség elején?
- Ma este a vérnoymásom felugrott 140/130-ra...nagyon veszélyes?