Pampers vízilovat lehet még valahol kapni? (beszélgetés)
Sok ilyet hallottam én is, de lánykám a kivétel:)
Mai napig Ő kéri, hogy mossuk ki, és vesz elő egy másikat.........kicsinek is vígan nézte, hogy pörög Abi a mosógépben:D
Nem sokkal 1 éves kora után tört ki a szerelem, és onnantól állandóan a kezében volt. Csak vele aludt, evett, játszott stb. Ma már 8 éves, de még mindig vele alszik. Suliba nem gyakran viszi, nehogy csúfolják érte, de pl.ma vele volt.
A múltkor láttam még meg ezt a fórumot, és most padig erre bukkantam:
Ha a fordításban segítség kéne, szóljatok!
Bizony, bár most hogy már iskolás azt vettem észre, hogy szégyelli.........mondta is, hogy ne mondjuk a gyerekeknek, hogy van Abi, mert egyszer kinevették érte még nagycsoportban:(
Azért tegnap a farsangra is együtt mentek:)
A mieink kicsit már fel vannak turbózva......a sok mosástól nagyon lapik lettek, és minit kitömtem őket + vatelinnel. Pont annyira, mint mikor még újak voltak és tudja morzsolgatni az elején lévő feliratot:)
Tudom nagyjából, hogy hogy néz ki, csak a méretekhez szokott nekem egy 'valódi - kézzel fogható' kelleni... :(
Nem tanultam a varrást, csak gyakorlom. Így sajna kell az összehasonlítás. :/
Most néztem, nagyon ari, tényleg nálatok is nagy becsben van tartva :) a miénk leharcoltabb... egyszer fel is gyújtottam véletlenül, mert a fiam nem bírta ki míg megszárad, rátettem a kályhára.... Úgyhogy a hátán egy nagy szívecske van más színű bársonyból :D Illetve ki is lett belezve, már csak a test van :)
Ma miután fél hatkor jutott eszembe, hogy úúúristen az oviban maradt (és úgy kellett bekommandóznom, csak nagy nagy nagy szerencse, hogy az óvónénink tornázott és kiadta az ablakon) elhatároztam, hogy ez így nem mehet tovább, kell egy ovis Pampi (nálunk ez a becses neve )
Ja, és természetesen + postaköltség.......
Ha bemész a kreatív naplómba, ott több fotót is láthatsz őkelméről:)
1.900ft/db, ugyanis kettő van belőle.......igaz azok újak, de szerintem ez nagyon sok érte:(
Ha a másik oldalt nézzük, akkor minden pénzt megér, ha enélkül nem alszik a gyerek, de túlzásnak tartom.
Gyorsan meg is néztem neked.
A teszen van, de irreális áron.........ha elfogadtok használtat is, akkor postaköltség fejében megpróbálok valahogy szerezni egyet:)
Rékám és Abicsi kapcsolatát láthatod a kreatívos naplómban......szóval ismerem milyen érzés ha viziló van a családban:DDD
Szia!
Sajnos ismerem ezt a kis "szörnyeteget".......nálunk is nagy kedvenc, van is belőle pár leltári db. Lánykám kb. 1 éves lehetett mikor adták a pelenkához, szerencsére hamar kiderült a nagy szerelem, és betáraztunk. Ma már 8 éves, és bár nincs mindig a kezében, de nagyon ragaszkodik hozzá/juk.
A két aukciós oldalon nézted már, mintha ott valamikor láttam volna......
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol?
- Előttetek kocsival fékeztek már be direkt azért, hogy belemenjetek? Ha valaki direkt veszélyeztet így, akkor lehet panaszt tenni valahol?
- Tubusos rágó-Lehet valahol még venni?
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Limara spray-t lehet még kapni valahol? (akár Németországban is)