Pályakezdő fiatalok!!! Ki mennyi idő alatt talált magának munkát a suli befejezése után? (beszélgetős fórum)
Ismerősöm olyan hosszú ideig nem talált munkát (1év),hogy jogosult lett szociális segélyre,ami ugye az adófizetők pénzéből finanszíroz a kormány.
Éppen ezért Ő teljesen pozitívan fogja fel a munkanélküliséget,úgy van vele,hogyha elmegy egy állásinterjúra és látja a leendő munkáltatón,hogy nem azért lett behívva,mert pont ő kell oda,hanem azért mert most úgy vannak vele,hogy sok a munkanélküli alapon szórakozzunk egy kicsit,merthogy megengedhetjük magunkat.
Na szóval úgy van vele,hogy nyugodtan palira vehetik őt,vegyék fel az ismerősüket,vegyék fel pofára az embert,mert mindaddig amíg őt nem alkalmazzák ezek a munkáltatók,addig igazából neki csak jó dolga van,hiszen a munkáltatók úgy adnak neki pénzt,hogy cserébe nem kell semmit letennie az asztalra! :)
Ja és a poén az egészbe,hogy annyit minden hónapba össze tud szedni,mint amit akkor kapna,ha dolgozna,mert ugye ezek a munkáltatók nem elég,hogy szemétkednek,de nem igazán akaródzik nekik,hogy normális fizetést adjanak az alkalmazottaiknak.
Nem is értem,hogy itt miért akar minden vállalkozó hirtelen meggazdagodni?!
Anno a logoisztika után auchanba mentem, két héten belül.
Most 6 hónapja nincs melóm :((( most fejeztem be a sulit, de hát semmi egyenlőre.
További ajánlott fórumok:
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- fiatal pályakezdő, munkakeresés...
- Állás keresés, pályakezdők, mit kezd az ember egy kopasz szakmával vagy akár érettségivel?
- Történetünk befejezése
- Esküvő befejezési időponttal
- Titkárnőként (nem pályakezdő) mennyit lehet kérni most bruttóban?