Sziasztok! Felkeltette az érdeklődésemet a paleolit táplálkozás, így én is belevágok. :) Szeretném, ha a családom is így táplálkozna. Nálatok ez mennyire okozott nehézségeket, hogy az egész család így egyen?
Sziasztok! Felkeltette az érdeklődésemet a paleolit táplálkozás, így én is belevágok 2012-től :) Szeretném, ha a családom is így táplálkozna. Nálatok ez mennyire okozott nehézségeket, hogy az egész család így egyen?
És a hiánybetegség, meg az egyoldalú táplálkozás hülyeség. Ha vki akkor a paleosok aztán nem táplálkoznak egyoldalúan.
Én én öt hónap alatt 85-ről lementem 73-ra, és ezt simán tartom, DE ami még fontosabb, eltűnt az asztmám, és az izületi gyulladásom. Baromi jókat eszek is :)
Szeretném elkezdeni a paleolit táplálkozást,mert sokan dicsérik,mert nem csak visszakapja vele az ember az ideális testsúlyát,hanem még egyes betegségekre is jó hatással van.Ki tart velem?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.