Pajzsmirigy izotópos kezelés (beszélgetés)
Úgy engedhették meg maguknak édesem, hogy rákos volt!!!!! Egyébként pedig van pajzsmirigy hormon, azt kell szednem reggelente 1 pici tabletta.
Gondolj bele, én 1 hétig voltam bent, a doki meg ott dolgozik. Ha minden nap bemenne többször, mennyi sugárzást kapna életében???
A sugár meg azért kell, hogy a maradék pajzsmirigy is elpusztuljon és ne tudjon kiújulni a rák!!
Sose mennék ilyenre, pedig gond van a pajzsmirigyemmel. Menjenek rá az orvosok. Ja, hogy ők se mennének? Vajon miért nem.
Más utakat kell találni a gyógyulásban (is). Kivetetni a pajzsmirigyet meg a legnagyobb ostobaság, hogy engedhetitek meg, hogy ezt csinálják veletek? Menjenek a francba.
Nem értem, hogy hogyan mehetett haza, mikor a vizelet is sugároz és külön WC-nk volt, ami nem a központi lefolyóba megy, hanem egy külön tartályba és a veszélyes hulladék megsemmisítőbe viszik.
Vagy neki otthon gyűjteni kellett a vizeletet?
Nekem volt 2x is a műtét után. Neked is kivették az egész pajzsmirigyedet?
Tulajdonképpen olyan, mintha szanatóriumban lennél. Meg kell inni az izotópos folyadékot és egy hétig bent kell lenni a kórházban elkülönítve. Tök buli, mert ketten voltunk a szobában és orvost csak reggel láttunk. Senki nem jöhet be a szobába. Látogatók sem jöhetnek.
Vigyél magaddal sok unaloműző dolgot, könyvet, kötést, horgolást, laptopot, stb.
További ajánlott fórumok:
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Izotóp kezelés pajzsmirigybetegségnél
- Ki mit tud a pajzsmirigytúltengésről-és kezeléséről?
- Hogyan zajlik pajzsmirígy ráknál műtét után a jódizotópos kezelés?
- Jön valaki izotópos kezelésre? Pécs ápr. 9, 400 ágyas klinika
- Jódizotópos kezelés