Pajzsmirigy betegségek és egészséges életmód (beszélgetős fórum)
Sziasztok
A laborleletem szerint a TSH normális értéke 0,3500-4,9400
Az én értékem 0,2426
Ma kell mennem nyaki ultrahangra, jövő héten pedig endokrinológiára.
Mire számíthatok? Járt már valaki hasonló cipőben?
Azt tudom, hogy túlműködik a pajzsmirigyem.
Kezelésre lennék elsősorban kíváncsi, illetve, hogy mennyire gáz ez az érték szerintetek?
Kisvárosban élek, és csak itthon tudom megoldani.
Yesudian-Haich könyvet használom, a Hatha-jógáról nagyon sok elérhető könyv meg netes oldal van, így a helyükre kerülnek a dolgok...
Egyébként meg, ahogy Weininger mondta: 1% elmélet, 99% gyakorlás ...
Jársz valahová vagy otthon kivitelezed a gyakszikat?
ETKA jógát csinálom.
Köszi, NOA, én is abban bízok, hogy hasznos lesz, az én alkatomhoz közel is áll...
A fejem egyébként "fenn van" :), vagyis lent, úgy értem, a fordított állásokat most nagyobb mértékben gyakorlom :) Megtámogatom egy kicsit a gyógyszert...
Szia!
Igen jógázom az idén 1o éve.Sajnos nem szeretem de hasznos dolog, jó a társaság.Idén csak egyszer megyek másfél órát jógázni mert beleszerettem a kangoo-ba és időben ütik egymást.
Biztos visszafejlesztik az adenómád gyógyszerrel.
Föl fejjel!
Hát, nahát, van nekem pajzsmirigy-alulműködésem, meg jártam a Gyilkos-tónál, és a természet-és nőgyógyászom ajánlotta az akupunktúrát... Itt a helyem köztetek :), már ha van még itt valaki...
Annyiban kombinált a dolog nálam, hogy agyalapi mirigy adenóma is kialakult.
Van valaki, aki jógázik?
Én nem bírom a napot,nem tudok barnulni csak égni.
A meleget én is csípem,de ez már kezd egy kicsit sok lenni....
Sziasztok!
Igen cseperke körbejártunk mindent, csodálatos a táj. Voltunk a Békásszorosnál,a Fogarasi Havasokon, Szt Anna tónál, és a Sóbányában és még sok , sok szép helyen! Örülök, hogy nem kell menned újra, bár engem is megleptél , mert én szeretem nagyon Pécset! Igaz nem az orvosokat, azokkal nekem is bajom van. Nem voltam már vissza 2 hónapja , de nem is akarok menni, jól vagyok és még hiztam is sokat!:( sajnos, most fogyizok. Ja igen kihagytam a Gyilkostót:) hát nem semmi, de az elárasztott faluba is voltunk, szoval sorolhatnám. Örülök, hogy jöhet a baba, és akkor legyetek rajta:)))))) polár irtam neked priviben! Sajnálom, hogy ennyi elfoglaltságom volt, de leirni is hosszú lenne!! Ez van, aki dolgozik, ritkán ér rá!
Sziasztok!
De jó h újra itt vagytok!!!
Most jöttem meg Pécsről az immunologiai klinikárol.
Hála istennek minden eredményem negatív,úgyhogy jöhet a babuci....
És nem kell többet visszamennem Pécsre ennek nagyon örülök mert nagyon félelemetes hely...
Anny milyen volt Erdély?
Voltál a Gyilkos -tónál is,az bizos nagyon szép hely.
Sziasztok
Sziasztok!
Nekem alulműködésem van.
Mindent megpróbáltam, hogy lefogyjak, de nem sikerült semmivel. Most viszont az akupunktúra úgy néz ki, be fog vállni.
Konzutánék olyan "sorstársakkal",, akik 100 felett vannak, és ezen az úton már előlrébb járnak.
Sziasztok!
Itt vagyok én is még, de Erdélyben voltam és azt megelőzően sokat dolgoztam!!!! Remélem jól avgytok!! polar, már leszek!!!!
Szia Cseperke!
Tényleg igazam lett, valóban egyedül maradtál. Nagyon leállt az élet ezen a fórumon.
Megmondom őszintén én itt kakukktojás vagyok. Nekem nincs semmi ilyen problémám. Van a rokonságban és az ismerősök között, akiknek próbáltam ajánlani egy bizonyos fényterápiát, de ugye senki ne legyen próféta a saját ismerősei között. Ezért aztán jelentkeztem ezen a fórumon, gondolván, hogy részben én is többet megtudok az alkalmazásáról, részben másoknak is tudom ajánlani. Anny jelentkezett is, aki nincs túl mesze tőlem (földrajzilag), de azóta ő is eltűnt, pedig biztosítani akartam, hogy ingyen kipróbálhassa.
Hát jelenleg itt tartok, és itt vagyok, míg ki nem rúgtok.
Szia!
Neked mi a problémád a pajzsmirigyeddel?
Szia!
Sajnos igen........
Sziasztok!
Kihalt a fórum?
További ajánlott fórumok:
- Kicserélnék pár alapanyagot a konyhában az egészségesebb életmódért. Mit ajánlatok?
- Szerintetek egészséges életmóddal megelőzhetők a betegségek?
- Kinek mi volt a legdurvább testi tünete/betegsége amit a LELKE okozott? Miközben orvosok egészségesnek találták.
- Rokkant az egyik ismerősöm és betegsége romlott az utóbbi időben, a munkáltatója elküldte, mert nem bír úgy dolgozni mint egy egészséges!
- Van itt olyan akinek pajzsmirigy betegsége van, és ennek ellenére sikerült lefogynia?
- Azoknak az anyukáknak a jelentkezését és tapasztalatát várom, akiknek szülés után kiújult a pajzsmirigy betegsége.